[]

Bebekli Evde Kedi Beslenir Mi?

Bugün eşim yolda yürürken minik bir kedi görmüş. Eve getirmiş. Paris'i (adını Paris koyduk) şimdilik balkona koyduk. Aşılarını yaptırınca bebeğimizle tanıştıracağız. 11 aylık bir kızımız var. Zarar verir mi diye tedirgin olduk. Biz Paris'i beslemek istiyoruz. Önerisi olan var mı? Zarar verir mi? Gerçekten objektif yorumlara ihtiyacımız var.

İnternetten epey okuduk, kafamız karıştı. Bebekli evde kedi beslenir diyen de var beslenmez tehlikeli diyen de var. Hangisine inanalım? Bir doktora sormak gerekirse de kime soralım, kime danışalım?

Besleyemeyeceksek de sahiplendireceğiz...

 
Beslenir tabi ki. Hatta kedi köpekle büyüyen çocukların daha mutlu büyüdüğü de çok söylenir. Şu an bir arkadaşımın köpeği ve kedisi var evde. Çocukları oldu; bebiş kedi ve köpekle alt alta üst üste büyüyor. Çok da güzel oluyor öyle.

Aşılarını vs yaptırın mutlaka
  • mor oje  (01.04.18 23:14:21) 
Ben kedi kopek kus bilumum hayvanla buyudum,bizimkilerde ay i sekilde devam ediyor.blr zararini gormedik.


  • duptıs  (01.04.18 23:17:47) 
kedinin karakterine bağlı +1


  • pinkpeony  (01.04.18 23:20:44) 
bizim evde kedi vardı sonradan bebeğimiz oldu yani doğduğundan beri kediyle büyüyor.
kediyle büyüyen bebeklerde alerji riski daha az oluyormuş. ama kedi bu dikkatli olmak lazım her an ısırıp tırmalayabilir yalnız bırakmayıp devamlı tetikte olmak lazım.

  • sta  (02.04.18 01:11:13) 
açık balkon ise aşağıya atlar o. kum su mama koydunuz mu ? nereye ihtiyacını giderecek o hayvan ?


  • oscar  (02.04.18 03:56:21) 
evet beslenir. o kadar güzel olur ki, anlatamam. sıkıntı olmaz.


  • babilbaligi  (02.04.18 09:34:00) 
İki kızımı da kedili evde büyüttüm.


  • SiyamkedisiZorro  (02.04.18 10:14:46) 
beslenir ama uysal bir kedi olması lazım. biraz dik başlıysa, atarlıysa sıkıntı çıkabiliyor. bir de tırnaklarını sürekli kesmeniz lazım, uzun olursa bebeği çizebilir. bunun dışında sıkıntı olmaz.


  • dedimmidemedimmi  (02.04.18 10:46:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.