[]

ikea'daki ucuz çatal kaşık bıçaklar

www.ikea.com.tr

bunlar bilindik markalardan (hisar vb.) çok mu kötüdür?


 
Yoo. Ama cok da ucuz degil bence.


  • giovanne  (01.04.18 23:28:52) 
karaca'nın da sitesine göz atabilirsiniz


  • k  (01.04.18 23:35:30) 
Ikea dan 2 kere aldık 2 dinde de paslandigi için iade ettik


  • hapsuu cokyasa sendegor  (02.04.18 00:15:28) 
Ben de bu setten aldim ve paslandi benimki de. Turk markalari gayet guzel, onlardan al bence. Yasadigim ulkede ikea en uygun alternatifti.
Ama paslaninca biraz para bayilip guzel bi marka aldim zorunluluktan.

  • kuehles blondes  (02.04.18 00:26:18) 
Ben günlük kullanım için almıştım. Paslanma vs olmadı ama matlaştı çirkinleşti. Ayrıca küçük çatalı olmadığı için onu da başka yerden aldım. Sonuç olarak imkan varsa uygun fiyatlı başka markaları almanızı tavsiye ederim. Trendyolda, markafonide falan oluyor.


  • curukturpkokusu  (02.04.18 09:55:00) 
a101 i takip edin nehir marka almıştım çok memnunum ve piyasada olanlardan daha ucuza geldi.


  • ferrarimizolaydisatardik  (02.04.18 11:53:08) 
Ben almıştım iki senedir kullanıyorum baya memnunum. Tabi ki hisar jumbo gibi değil. Günlük kullanıyorum zaten.


  • pshasha  (02.04.18 14:20:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.