[]

Çok Aşığım ve bu Zayıflıktan Korkuyorum

Götü kalkık biri değilim. Ergen hiç değilim. Daha önce terk edildim bir sebepten. Artık zannediyorum ki çok aşık olanın ya da daha fazla aşık olan tarafın ağzına sıçılır. Bir önyargı gibi bir şey.

Şimdi de bir kız kilidimi açtı. Çok olmadı. Ben de hoşlanıyordum ama o söyleyene kadar yaşanabilecek olanlardan korktum ve açılamadım. İlişkilerin bir süre sonra döndüğü strateji savaşından korkuyorum. Erkeğim ama gelin görün ki çocuk gibiyim. Çünkü gerçek bir travma yaşamıştım. Belki de sadece malımdır, bilmiyorum.

Eğer bu soruya kızdıysanız lütfen öyleyse bir dertleşme olarak görün bunu sadece. Çok sevdiğim için hayatımın merkezi değişti. Şimdi de korkmaya başladım. Mesela ailem var, ailemi tanımıyor, farklı bir sürü şey var. Seviyorsa fark etmez diyeceksiniz ama bir yerlerde bir şeylerin tıkanıp kalacağını sanıyorum.

Kendimi çok güçsüz hissediyorum. Keşke hiç tanımasaydım diyecek seviyeye geldim. Keşke insanların kafasının içini açıp bakabilsek. Siz bunları nasıl atlatıyorsunuz. Kaşarlanmış olmak mı lazım; sevmeyeyim mi? Ne soracağımı bile bilmiyorum.

 
aşık olmak zayıflık değil. mutlu olmanız gerekirken kendinize acı çektirmeyin. e karşılıksız da değilmiş ne güzel. önceki travmalarınızın şimdiki ilişkinizle bir alakası yok. her insan farklı, her ilişkinin dinamikleri farklı. sürekli kıyaslayıp üzülürseniz elinizden kaçırmış olursunuz. benzer hikayeyi ben yaşadım. 1 seneye yakın önceki ilişkisinden kalma travmaları atlatamamış (ki ağır şeylermiş, katılıyorum) bir erkeğe gönlümü kaptırdım. bir türlü korkularından, travmalarından kaçamadı, benim farklı bir insan olduğumu algılayamadı. sürekli özürler diledi, gitti geldi, en sonunda ben bıraktım. durumunuz devam ederse, siz kadar karşı taraf da üzülüyor emin olun. 2 aydır kafam rahat ama kalbim kırık. kimseye yapmayın böyle şeyler.


  • nice tnetennba  (01.04.18 21:19:20) 
Korkacak bir şey yok yahu. Denemek lazım. Hayat zaten başlı başına büyük bir deneme...


  • humat  (01.04.18 22:35:15) 
herhangi bir şey olmanız lazım değil, olamazsınız da zaten. siz yalnızca sizsiniz, elinizden başka ne gelebilir ki? bu kadar endişelenmekten ve kendinizi yormaktan usanıp karakterinizde, "kendiniz" için uzun vadeli değişikliklere girişebilirsiniz. ama aşık olduğunuz biri için bunu yapmak, karşınızdakini uyuşturucuya alıştırmak gibi olacaktır. ona göre şekil aldıkça, ona bunu istememesi için hiçbir sebep bırakmayacak ve git gide ödün verecek; bir anlamda karşınızdakini şımartacaksınız.

bu dediklerim strateji değil. sadece, derin bir nefes alıp ne yapmanız gerektiğini daha fazla düşünmemeniz için birer öneri. kendiniz olduğunuz için sizden hoşlandı, bunu en iyi hissedeceğiniz şekilde sürdürmeye çalışın. unutmayın ki siz kusursuz değilsiniz, çok değer verdiğiniz insanla bir müddet sonra uyuşmadığınızı fark edip bizzat soğuma gibi bir tecrübe de yaşayabilirsiniz. bu hayatta her şey mümkün.

kendinizden geçmeden güzel hislerinizin tadını çıkarmanız dileğiyle, mutluluklar.
  • haykorsamdunyaya  (01.04.18 22:42:59) 
Iliskiye daha doğrusu aşk kavramına fazla anlam yüklüyorsun. Dogal bir sonuc olarak o kişi de fazla değerleniyor gözünde, hayallerini ve olmasını istediklerini insanlara ve duygularına yükleme. Hayat bunlardan daha fazlası.


  • karacigerim vur kadehlere  (01.04.18 23:37:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.