[]

64 GB İphone X almak mantıklı mı?

Evet duyuru ahalisi. Şu an 16 GB İphone 5S kullanıyorum. Haziran 2014’te almıştım. 4 sene olacak. İcloud 50GB hafıza aldım yakın zamanda. Ama ondan da bir halt anlamıyorum. Mesela whatsapp mesajlarımı yedeklemiyor, en az 4.79 GB hafızan olması gerek diyor falan. Çok fazla uygulama da indirmeyeceğim. Fotoğraf video whatsapp mesajları (hiç silmemek gibi saçma bir huyum var).

Sizce 64 GB yeterli olur mu? Fotoğraf ve video kalitesi yüksek olduğundan sıkıntı çıkarır gibi geliyor. Ama aradaki farkı da vermek istemiyorum. Şu anki telefonumda hafıza yetersiz dedikçe resimdir videodur siliyorum mecburen. Öyle olmasını da istemiyorum. En az 4-5 sene götürsün beni istiyorum.


 
Fotoğraf video whatsapp için 5000 tl vermek bilemiyorum Altan.

Şu söylediklerini en ucuz androidle de yaparsın. Hadi afilli güzel olsun cihazım diyorsan şık bir android orta segment cihaz alırsın, içine de 500 gb sd takarsın.

Hem bana alan lazım, hem uygulama kullanmıyorum diyip insan neden hafızası yükseltilemeyen 5000 liralık cihaz alır?
  • bos gezenin bos ustasi  (01.04.18 18:08:46) 
eskiden ciddi farklar vardı ama şimdi açıkcası ben bir fark göremiyorum. apple ile diğer telefonlar arasında.


  • dedim dedim de kime dedim  (01.04.18 18:11:46) 
yeni telefon aldım. ben de iphone x, samsung s9 ve huawei mate 10 pro arasında kalmıştım. mate 10 pro ve s9 her ikisi de iphone x'ten iyi bence. üstelik 1000 küsür tl daha uygun. üstelik hafıza kartı ile hafıza arttırımı mümkün.


  • teyzem teyfik  (01.04.18 18:42:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.