[]

xanax

çok etkili bi ilaç olduğu, yarımını almanın bile hemen uyumaya yettiği söyleniyor. ben uçak korkusu için tam bi tane içtim. yalnız hiçbir etki göstermedi. ne uyku ne rahatlama. kimden dinlesem bu kadar etki ediyorken bende yaşanan bu durumun sebebi ne olabilir. aynı durumu yaşayan ya da doğru ve etkili kullanım konusunda (kaç saat önce ne kadar gibi) bilgisi/tecrübesi olanlar yardım ederse sevinirim. zira yine bi muhtemel uçak yolculuğu beni beklemekte.




 
Uyumak istiyosanız uyku ilacı için, xanax içmeyin, bence.


  • idonthaveatvset  (01.04.18 08:02:24) 
Merhaba, xanax tipi ilaçlar uzun vadede tesir eden, doktor kontrolü ile içilen hatta miligramı dahi kontrollü olarak kullanılan depresyonla mücadele ilaçlarıdır. Benim size tavsiyem yine doktora danışmak suretiyle; dideral ya da tranko buskas olacaktır. Geçmiş olsun.


  • thereisnospoon  (01.04.18 09:33:30) 
Etkin dozu kisiden kisiye degisebilir, pek cok metabolizma faktoru ile ilgili bir durum. Ben de benzer sebepten 0.5 mg ile uyuyamamis, daha sonra 1 mg ile misil misil Uyumustum bir yolculukta.

Bahsi gecen ilaclardan trankobuskas ve dideral anksiyeteyi azaltir ancak uyku yapmaz, bu amacla almanizi tavsiye etmem, hatta kontrolsuz hicbir sey almanizi tavsiye etmem ya neyse. Atarax da artik etki yapabilir, vardiginiz yerde de uyuyabilirsiniz, o nedenle o da cok uygun olmayabilir. Buradan uyku ilaci tavsiyesi almayin kisacasi hekime basvurun.
  • gibicibicis  (01.04.18 10:52:27) 
Xanax icerek ucak korkusunu azaltamazsiniz. Xanax sizi korkuyla mucadele ettirmez. Yukarida birinin dedigi gibi uzun vadeli bir etkisi de yoktur. Xanax antidepresan degildir. Xanax benzo grubuna girer. Benim kisisel gozlemim ise soyle;
Anksiyete bozuklugu problemi olmayan insanlarin xanax almasi genelde "ya valla ben bir sey hissetmedim" seklinde olmakta. Yani anksiyete seviyesi normal olan insanlara xanax'in yaptigi bir cacik yok.

Sizin anladigim kadariyla sadece ucak korkunuz var. Oncelikle kac mg aldiniz? 0.5 aldiniz ise ise yaramayabilir. aktividen 1- 1.5 saat once almaniz ve 1 mg almaniz ise yarayabilir. Bir de sunu eklemek isterim. Belki xanax almasaniz cok daha gergin olacaktiniz. Bunu test etme firsatiniz var mi? Son olarak her ilac herkeste calismaz.
  • tezek  (01.04.18 13:37:55 ~ 13:40:03) 
herkese çok teşekkür ederim cevapları için.

esasen asıl amacım uyumak değildi, sadece uçuş esnasında oluşan panik halimi en aza indirgemek. uyku da panik olmaktansa daha iyi bi seçenek elbette, o yüzden onu da belirttim. internetten okuduklarım veya etrafımdan duyduklarım hep uyku yaptığı ve tabiri caizse çiçek gibi bi yolculuk geçirdiklerine dair. ki bu insanların da çoğu düzenli kullanmayan sadece uçuş için alan insanlar. bende tam aksi olunca anlam veremedim.

@tezek

ben 1 mg içtim, uçuştan 2 saat önce. etki etmedi. gerginliğimi test edebilmem de şöyle ki, on gün önce de uçmuştum. fark olmadı hap içtiğim ve içmediğim yolculuk arasında. dediğim gibi sadece uçuş için alan insanlarda işe yaraması üzerine denemiştim zaten hapı. yoksa dendiği gibi uzun vadeli ve düzenli kullanımda etki etmesi normalidir belki de elbette. ben zaten endoskopi sırasında da anasteziye uzun süre cevap vermemiştim, doktor epey uğraşmıştı.
  • yalnizligin muthis saltanati  (01.04.18 15:47:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.