[]

sizce bu ne kadar eder??

Bu şirin şeyin boyanmış olduğunu düşünün..
Keçe yununden ve el yapımı tamamen..
Anahtarlık olarak bu ne kadar eder??
Trol yorumları kendinize saklarsaniz sevinirim ayrıca
Teşekkürler:))

 
güzel boyanırsa 20 tl'ye okutulabilir.


  • sir gawain  (30.03.18 23:39:45) 
kermeslerde filan 5 liraya gider onun dışında böyle düz figürden ziyade konsepti olan bi şeyler satılmaya daha uygun olur, simpsons donut'ı, rick and morty yüzleri vs.. gibi.


  • zebragibi  (30.03.18 23:43:48) 
benim hoşuma gitti valla. izmirdeysen 10 tl ye alabilirim.


  • biravekahve  (30.03.18 23:44:23) 
15 eder en az. tabii ele aldım mı sağlam hissettirmeli cebe sokup çıkarırken ağzı burnu dağılacak gibi hissedersem hiç almam mesela.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (31.03.18 00:02:16) 
50 kurus ?

donanimhaberden transfer ettiler beni
  • tomcruise  (31.03.18 00:04:41) 
5 liradan fazla etmez.


  • i m cool with that  (31.03.18 00:43:52) 
Yaa çok şirin olmuş
Ne zamandır şirin anahtarlık arıyordum girmediğim oyuncakçı kalmadı bunu beğendim
Tek sorunun müşteriyi sağlamlık konusunda ikna etmen
Yamulup bozulmayacaksa 12 tl verirdim
  • esmeralda  (31.03.18 15:22:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.