[]

Lviv Kiev konaklama soruları

Haftaya bir kadın kişisi olarak önce lviv'de 3 4 gün daha sonra kiev e geçerek 1 hafta bir tatil planı yaptım. sizce gitmeden kalacak yerleri ayarlamak çok gerekli midir? spontane olarak hostel bulmak falan beni zorlar mı?




 
soruna cevap değil ama eşimle ben iki hafta önce lviv'e gittik ve "Jam Hotel Hnatyuka" da kaldık. gayet güzel bir yerdi.


  • kafa koparan manyak  (30.03.18 22:13:14) 
daha önce kiev'de kaldım hostelde. dilini biliyor musunuz, daha önce hiç gittiniz mi bilmem ama diğer bazı ülkelerden farklı zorluklar var, alfabeleri farklı, yer yön bulmak daha zor, ingilizce bilen insan az. bence bu durumda hem internet de yoksa mobil biraz zor olur. önceden görüp, temizliğinden ve puanından emin olduğunuz bir yerde yatak ayarlamak daha mantıklı bence.


  • senolll  (30.03.18 23:31:24) 
yaz döneminde gittiğimizde son bir-iki gün içerisinde, hatta bazen aynı gün konaklama bulabilmiştik.

lviv'de önerim dream hostel. rynok meydanı'nda. genelde dolu oluyor. kiev'de hostel home diye bir yerde kaldık. adını hatırlayamadığım, hatırlasam da yazamayacağım ana caddde dibinde.
  • sanat guresi  (30.03.18 23:33:24) 
kievde kesinlikle sorun olmaz. 120 tane hostel var zaten :) Benim kafeye yakin bir hostel tutun sabahlari gelip kahvalti yaparsiniz bizde. Saksahanskoho caddesi uzerinde bircok hostel var fiyat /performans yuksek. ben galactic globustan cok memnun kalmistim yazin ama şimdi nasildir bilmiyorum. yeri falan ck iyi ve ucuzdu.


  • zaxurani  (31.03.18 10:12:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.