[]

Büyük firmalara ait tanıtım kiti

Büyük firmaların yaptığı tanıtım kiti örneklerini arıyorum. sunum, broşür, katalog. bu kit'ten kastım kutu gibi bir şey ve içinde o markaya ait katalog, sunum filan olacak. toplantıya gidildiğinde bu kit paylaşılacak.

Nasıl aratabilirim? demo kit, presentation kit yazıyorum ama istediğim şeye ulaşamıyorum.

özellikle yabancı basın kuruluşlarını bulabilsem süper olacak benim için.

 
Buyuk firmaya ornek nedir?

Buyuk firmalarda calistim, calismadiklarimla toplantilar yaptim ama tanitim kiti diye bir sey duymadim hic.
  • crown  (30.03.18 22:11:42) 
@crown

yani basın dediğim için örneğin associated press haber ajansı geldi aklıma.

atıyorum ilk defa bir müşteriyle toplantıya gittin. bakın biz böyle bir firmayız diye bir kutudan firmayı tanıtan katalog, portfolyo, sunum vs gösteriyorsun. o tarz işler arıyorum.
  • efreet sultan  (30.03.18 22:39:43) 
Buyuk firma "bakin biz boyle bir firmayiz" deme ihtiyaci duymaz ki. Hele bir de katalog verecek? Oldu olacak posta kutularina menu biraksin.

Sizin dediginizi buyuk firmalara kendini pazarlamaya calisan sirketler yaparlar. Mesela "ajans tanitim sunumu" diye Google'da aratirsaniz cikmasi lazim (bu arada mesela Google buyuk firmalara ornek).
  • crown  (30.03.18 22:57:04) 
Genelde company profile şeklinde bir katalog/kitapçık bastırılıyor.

Dediğin tarzı sadece kargo firmalarında gördüm. Örneğin DHL geldiğinde, kitapçık, ve eşantiyonlar olabiliyor (takvim, ajanda, kalem vs)
  • PoscheN  (31.03.18 09:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.