[]

e-sigara masrafı

şimdi benim aylık sigara masrafım 80 90 tl civarı. günde 5 - 6 tane sigara içiyorum sadece. 2 paket old holborn kağıdı, filtres aşağı yukarı bu kadar tutuyor. lakin tiksiniyorum artık. buna mukabil e-sigaraya geçersem coil ve likit masrafım bunu geçer mi? öyle sarma coil olaylarına falan girmem, alacağım ürün de vaporesso revenger gibi bir şey olur her halde. anlayacağınız üzere sorduğum kit alındıktan sonraki aylık masraf, kit fiyatı değil.

not 1:zamanında eleaf ijust s almıştım sızdırdıyordu, böyle aşkın ızdırabı olmaz olsun diyip sattım. kullanacağım likit de evyap olur, sade yada yabancı olmaz

not 2: 5 - 6 tane bir şey mi bırak işte demeyin, 3 paketten düştüm, 1 sene içmeden durabildim, daha fazlası olmuyor olay psikolojik tamamen.

 
Evdeki hesap çarşıya uymaz. Al dene gör. Ne kadar istersen o kadar olur masrafı.


  • idexo  (30.03.18 17:38:29) 
aspire zelos mod ve nautilus 2 atomizer aldım. coil'inin 5'li paketi 30 lira. bir tanesi 15 gün gidiyor. aromalı likit sevmiyorum ve güvenmiyorum. sek nbase aldım. 100 ml'si 20 lira. günde 3ml içiyorum. başka da masraf yok.

günde bir paket sigara içiyordum. on gündür hiç içmedim. çok tavsiye ederim.
  • alperz  (30.03.18 17:43:42) 
Mtl denen sigara içimi bir mod alın bence. Ben dl içiyorum ama sigarayı bırakmadım ben, nargileyi bıraktım :) nerdeyse aldığım günden beri evyapa başladım. Ya benim elim maharetli ya da bu evyap işi çok kolay. Masraf ne kadar olur ? Ben de hem hazır coilli cihaz var hem de rda. Masrafım aylık 50 lirayı geçmiyor.


  • Fusha  (30.03.18 19:04:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.