[]

Millet nasıl pubg oynuyor?

Oyunlardan hiç anlamam ama duyduguma göre en az 4-5 bin liralik sistemler kaldiriyormus bu oyunu. Ee nasıl oynuyor bu kadar millet?




 
Bende ikinci eli 2000 etmez laptop var ben bile oynuyorum, oyun ilk çıktığında optimizasyon problemi vardı çözdüler artık.


  • gozu acik sevisen yahudi  (30.03.18 14:21:49) 
imkanın yetmiyorsa o kadar yüksek sistem kasmaya gerek yok bence. ekran ayarlarından kısılır gene oynanır. oyun oynamaktan keyif alan kitle için sıkıntı yaratmaz.


  • booty hunter  (30.03.18 14:29:38) 
Ben anlamıyorum bu mevzuyu, 3 senelik bilgisayarımda çatır çatır oynuyorum. Eklediğim tek aygıt 128 gb ssd. İnsanlar abartıyor ya da marketing seline kapılıp gidiyor bence.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (30.03.18 16:28:30) 
Bence de abartılıyor. Kardeşimin ahım şahım olmayan laptopu bile oynatıyor. Millet ultradan aşşağı oynayamıyor herhalde.


  • Depik  (30.03.18 16:44:22) 
benim gt 840m ekran kartlı ve ssd'siz laptop'um en düşük ayarlarda makul bir oyun oynatıyor bana. 3.5 sene önce 1700 liraya almıştım.


  • golgi aygıtı  (30.03.18 16:58:29) 
shooter ve online olunca biliyorsunuz akıcılık çok önemli, o sistemler belki full grafik 30 fps değil de medium'da 60 fps almak içindir.


  • onemoremile  (30.03.18 17:44:44) 
herkes steamden mi indiriyor acaba yoksa kaçak göcek yerler var mı_? kıpss lütfen


  • gameofannen  (30.03.18 18:10:38) 
abi millet 60 fps den aşağı oynamaya oyun oynamak demiyor çünkü. ultra ayarlarda min 60fps alamıyorsan takımlara bile almıyorlar. hayatım boyunca hiç bir oyunca aa'yı bile açamamış olan ben bu durumu anlamıyorum tabi. onun yerinde rules of survival var, aynı oyunun ücretsiz ve daha hafif olanı^^


  • Tears of Devil  (30.03.18 18:26:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.