[]

Kedilerde uzun süreli ishal

Merhaba,
Kedim lokasyon değişiminden 15 gün sonra ishal oldu. İki gün ishal-1 gün normal düzeni vardı.
Veterinerimiz her türlü testi yaptı. Tüm değerleri, tesleri (B vitamini hariç) iyi çıktı. B vitamini için haftalık iğnemizi oluyoruz.

Parazit yok, pankreas temiz, diabeti yok, tiroidi yok, kan değerlieri iyi, stool örneği de temiz ...

Veterinerimiz tüm sonuçların iyi çıkması sonucu, food alerjisi var dedi, özel mamalar aldık. 2 ay daha geçti. Şimdi her gün ishal hayvan ve kusuyor. Sürekli aç, yiyor, kusuyor, ishal sıçıyor. Hayatımız sado-mazoşist bir hal aldı. Ünivrersite hastanesine gitmek için randevu alacağım,Üniversiteden barsak uzmanına gitmeyi düşünüyorum, ancak buradaki tatiller nedeniyle 2 hafta daha beklemem gerekiyor.

Bu sırada balkabaklı tavuk denedim. 2 gün normal dışkıladı hayvan, şimdi yine maduruz.

Herhangi bir şey, ufacık bir bilgi kırıntısı bile olsa, bilgisi olan paylaşabilir mi? Ne yapabilirim? Çok yorgunum, çok yorgunuz kedimle. Nasıl bir çözüm olabilir? Ne testi yapılabilir?

Not: Kedim hala aktif, enerjisinde bir değişim hiç olmadı.

 
hangi şehirdesiniz ?


  • oscar  (30.03.18 01:45:16) 
bilmiyorum ilgisi var midir ama cesme suyu veriyorsaniz eger hazir suya gecebilirsiniz hocam. ya da kediniz cesmeden akan suyu icmeye calisiyorsa onu engellemeye calisin.


  • cocuklugundan optum seni  (30.03.18 02:07:57) 
Cesme suyu bana da mantikli geldi
Almanya da yasamaya basladigim zaman ilk bir ay hem ishaldim hem de asiri osuruyordum. Donem sonu da ya anci arkadaslarla konustugumda hepsi de ishal olmus. Yer degisikligi su degisikligi ishal cok mantikli geldi

  • fasulyek  (30.03.18 03:15:41) 
denemediyseiz bol tahıllı bir mama (proplan gibi) vermeyi deneyebilirsinisz.


  • slow like honey  (30.03.18 07:00:45) 
@Oscar, Belçika'dayız.

@Çocukluğundan öptüm seni, Çeşme suyunu ben de düşündüm, 2 aydır normal pet şişe suyu veriyorum.

@Slow like honey, tahıllı mama hiç yemiyor.

hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için. İshali hala devam ediyor malesef.
  • ekonometrisyen  (30.03.18 19:29:23) 
Ultrason ve birkaç testen sonra kedimin kanser olduğu ortaya çıktı. Kortizon tedavisi verildi.


  • ekonometrisyen  (20.04.18 00:00:01) 
cok gecmis olsun :/

ne kanseri acaba? iyilesme ihtimali nasil gozukuyor?
  • robokot  (20.04.18 00:33:14) 
Çok teşekkür ederim, hiç beklemediğimiz bir şey çıktı.
Lenf kanseri, kortizona başladık.
4 hafta sonraki değerlerine göre kemoya başlanacak ya da başlanmayacak.
  • ekonometrisyen  (23.04.18 22:08:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.