[]

Herkes neden bu kadar bencil

Bazen gözlerimi kapatıp çocukluğuma dönmek istiyorum ama mümkün değil gibi.

Umursamama, bencillik, acısını görmezden gelme yanında oturanların.

Bu kadar bireysel olmak boğuyor.
Kimse ile konuşamıyorsun bile. Ya eleştiri ya yapaylık.

Üniv den aktif görüştüğü arkadaşı kalmayalar neler yapıyor?

 
Bencillik arıyorsan bir Almanya falan git gör derim. Türkiye'de yaşayıp da insanların bencil olduğunu düşünmek için çok saçma sapan bir ortamda yaşamak lazım. Türklere çok şey söylenebilir ama bencil denemez.

Bana göre sorunu biraz da kendinde aramalısın. Acaba neden insanlar bana böyle davranıyor diyerekten. Kusur olarak söylemiyorum, insanlarla farklı frekansta farklı boyutta da olabilirsin. İnsanlar kendisi gibi kişilerle arkadaşlık kurar ekseriyetle.
  • bos gezenin bos ustasi  (30.03.18 01:10:27) 
Benim Batılı takılmakla övünen, soğuk, insan sevmeyen bir arkadaş vardı, o bir batıya gitti çalışmaya, 6 ay sonra iş bitince topuklayarak geri döndü, bize anlatıyordu insanlar çok soğuk bencil bireysel diye. Adama insan sevgisi geldi dönüşünde.

Türkiyedekiler için tembel, cahil filan denebilir ama bencil ve bireysel denemez. Arkadaşlıklarını gözden geçir, yenilerini kazanmaya çalış derim.
  • KaraSakall  (30.03.18 09:02:36) 
bu tip konularda yanitim sabittir:

goo.gl

tek basinaligin keyfine bak.
  • tabudeviren  (30.03.18 11:14:05) 
(bkz: ya ne olacağıdı)

bencillik çok güzel sen de gelsene.
  • i m cool with that  (30.03.18 11:20:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.