[]

Insanlar bu survivor da ne buluyor

Şuan bir arkadaştayım. 3 kişi hayvan gibi izliyorlar.

Yarım saattir bir telefona bakıyorum bir arkadaşlara. Çekip gitcem birazdan. Aşırı sıkıldım ya. Ayıp olacak diye şey edemiyorum.

Aynı insanlarla gecen gün 5 saat sohbet edip mutlu olmuştum. Survivor öncesi ödüllü satranç oyunlarına baktık. Ama şimdi çok değişik ya.

 
geçen berberde traş olurken izledim ilk defa. hadi lan koşsana derken buldum kendimi gönüllülere. beyin yıkıyor sanırım. süper tırt program. ağır boş beleş olmak lazım bunlardan keyif almak için. ben uzun yıllardır hiç tv izlemiyorum ayrı mesele, belki tüm programlar böyledir.


  • hasmetizm 2046  (29.03.18 22:41:01) 
ben bir iki defa misafirlikte denk geldim, belgesel izler gibi izledim. hem sinir bozucu hem komik ama daha çok sinir bozucu.


  • rahip janick  (29.03.18 22:47:05) 
banu avar'ın survivor hakkındaki konuşmasını izleyebilirsin.


  • lesemajeste  (29.03.18 22:49:37) 
Hiçbir fikrim yok. Küçükken bile aşırı sıkıcı buluyordum ben bu tür programları, izlemiyordum. İzleyenler rekabet duygusunu, tansiyonu, gerginliği vs. seven insanlar sanırım. Ben o tür biri olmadığım için keyif alamıyorum.


  • i m cool with that  (29.03.18 22:51:48) 
Cok rezil ya. İzleyenle görüşmem ben de.


  • chitosan  (29.03.18 23:04:33) 
ilk zamanlar ben de zevkle izliyodum. parkurlar çok ilgimi çekiyordu ama sonradan çok monotonlaştı hep aynı oyunlar, aynı münakaşalar... heyecan katmak için montajlarla 9-1lerden 9-9a gelmeler, son anda kazanmalar, reyting getirmeyecek olan elemanın elenmesi falan iyice cılkı çıktı. ben de şu an orada olsam gram ilgimi çekmezdi.


  • olutaklidi  (29.03.18 23:34:14) 
vasat bir halkimiz var. vasat seyleri seviyorlar.

gercek x bu degil gibi gercek survivor bu degil. bunlar ilkokul musameresi gibi takim oynuyorlar. amerikadaki survivorda ittifaklar arkadan bicaklamalar oylar, dokunulmazlik kolyeleri vb oyun cok cok daha ilginc. sms vb sacmaligi da yok her hafta kaybeden takim iclerinden birini adadan gonderiyor oy ile.
  • charlotte blanc  (30.03.18 00:06:39) 
ilk kez 2007 gibi falan çıktı herhalde türkiye'de survivor, 2010'a kadar olan yarışmalar fena değildi. Yarışmalar ve parkurlar akıllıcaydı ve burdaki gibi klasik koş koş koş üç tane isabet bul puan topla takımın belli puana gelsin mantığı yoktu. Cidden kaliteli parkurlar ve yarışlar vardı. İşte en son var mısın yok musun yarışmacılarının erkekler ve kızlar olarak yarışıp merve'nin kazandığı sene izlemiştim.

Şimdi arada arkadaşlarda denk gelince izlemek zorunda kalıyorum ben de, hem yarışmalar çok sıkıcı, hem de olay tamamen adadaki entrikaya dönmüş. Ben entrikaları sevmiyorum ki bana yarış verin, ödül olarak kazanılan oltayla balık tutmalarını verin. Onlar daha ilgi çekici kim kimin arkasından ne dedi mizansenlerine göre.
  • nundu  (30.03.18 00:24:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.