[]

30 Mart 2018 - Pasaport başvurusu

Yarın (30 Mart 2018) pasaport başvurusu yapılmayacağı söyleniyor, resmi bir açıklama göremedim. 2 Nisan'da Nüfus İşleri'ne devredileceği için son iş günü Cuma başvurulamayacak yazmış 2 yer.

Konu ile ilgili bilgisi olan var mı? 07.30 aracı ile başka bir şehre gidecektim pasaport başvurusu için, ona göre gitmeyeceğim.


 
herhangi bi emniyet müdürlüğünü arayıp sorabilirsiniz. ayrıca randevu almadınız mı?


  • elorelia  (29.03.18 20:31:57) 
@elorelia; hayir İstanbul'da 2 hafta sonraya verdiği icin randevu alınmadan başvurulan şehre gidecektim.

Emniyet mudurlukleri de 'sabahtan arayın, pasaport işlemleri yapan arkadaşlar bilir' diyor :)
  • orange coffee  (29.03.18 20:47:01) 
bana mesaj geldi akşam, bu akşam itibariyle başvuru kabul etmiyoruz randevusu olanlar pazartesi nüfus müdürlüğüne gitsin diyor. (ki cuma gününe randevum var, çok saçma ben yarın akşam biter diye düşünmüştüm)

edit: hatta buyur caps
i.hizliresim.com
  • nhk ni youkosu  (29.03.18 20:48:32 ~ 20:49:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.