[]

Devit -D vıtamını

> Her hafta kafama dikip ıcıyorum bundan bır tane.Doktor yazdı,damla damla da ıcsen olur dedı.Ben dırekt kafama dıkıyorum.Igrenc ama olsun.


>>Internette bısıler gordum.Bobreklere zarar verebılır fılan demısler fazlalılıgı.Acaba bır anda ıcmek yorar mı bobreklerı.?Su an degerler hala normal degıl.Sız nasıl kullanıyorsunuz?Bır de fısfıs seklınde cıkmıs,ondan mı alsam acaba?

 
çok fazla kullanma. ekmeğin üzerine damlatıp yiyiyordum ben.kafana göre fazla kullanma yani.


  • sutlu nescafe  (29.03.18 17:17:10 ~ 17:17:30) 
Benim değerim 7 çok düşük çıktı. Haftada 1 al dedi doktor ama ben kullanımına bakınca bi hafta al 2-3 hafta ara ver diyor öyle kullanıcam sizce vaziyet nasıl?


  • myopati multi minicore  (29.03.18 17:17:55) 
benim de 9 çıktı değerim. damla olandan 8 şişe yazdı doktor haftada 1 kahvaltıyla beraber dik kafaya hepsini dedi. ben de toksik madde oluşturuyor diye okumuştum ama bir zararı olmaz umarım. doktor önerisiyle kullanıyoruz sonuçta.


  • karjalainen  (29.03.18 17:23:38) 
şimdi şöyle düşün konserdesin 3 tane kapı var herkes aynı anda çıkmaya çalıştığındaki izdihamı düşün, karaviğer ve böbreğe bunları al işle diyorsun birden,
ne kadar dinlendirerek yaparsan , gününe uygun şekilde o kadar iyi.
birden yüklenme.
ya da dik gitsin, tr de kim eceliyle ölüyoki.
  • victim35  (29.03.18 17:25:09 ~ 17:25:36) 
doktor sana her hafta iç mi dedi? ciddi misin?

dünyanın en karanlık şehirlerinden birinde yaşadım üç yıl, kışın güneş görmüyorduk, doktor iki ayda bir almamı tembihlemişti. sende özel bir hastalık falan yoksa haftada bir alman aşırı saçmalık. böbrek taşından zırlarsın.

edit: benim dediğim şu: www.fiskosta.com
  • sen git ben geliyorum  (29.03.18 17:33:02 ~ 21:46:52) 
ampul olanıyla damla olan arasında farklılık var. damla olanın bişeysi daha az(ne olduğunu bilmiyorum) damlalı olanı da her hafta kafaya dikmesi sakıncalı mı çünkü ben de her hafta 1 şişe kafaya dikiyorum. dahiliye doktorunun söylediği bu.


  • karjalainen  (29.03.18 18:07:27) 
Ben her gün 40 damla alırdım be geçen yıl :) 2bin iu hemde.

Şükür ki günde 10 damlaya indim.

Evet fazlası direk böbrekleri bozar. O yüzden kafanıza göre almayınız.
  • jesterdvine  (29.03.18 20:47:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.