[]

Kedimin tasma takmasini nasil saglayabilirim

Asagi yukari 8 aylik bir kedimiz var. Tasma takar takmaz kendinden geciyor, cikartmaya calisirken nefessiz kalip olecek diye korkup cikartiyoruz.

Taktiktan sonra odul mamasi falan veriyorum, bi 2-3dk unutuyor saftirik takiliyor cool cool. Sonra farkedince yine ayni kendinden gecmece. Nasil yapmak lazim?


 
küçüklükten alıştırmayınca takılamıyor. sevmiyorsa yapacak bir şey yok, takmayacaksınız.


  • dedimmidemedimmi  (29.03.18 15:14:47) 
Zorla takmayın yazıktır, bizimkine de takmıyoruz.


  • peggy  (29.03.18 16:01:06) 
2 darlanip 2 cildiriyor, sonra alisiyor dedi petshop sahibi arkadasim. Bisey olmazmis, patilerini sokamiycak kadar dar taksin dedi.


  • balpolen  (29.03.18 16:45:39) 
Takmayın bence :/ eskiden biz de takmıştık ama çöl gereksiz. Hele o çıngırak, sürekli onu rahatsız eden bir ses. Her hareketinde. Takmayın :/


  • mutlusismankedi2015  (29.03.18 19:39:02) 
Yok o ses çıkaran saçma şeyi direkt çıkarttık zaten. Aslında amacımız sadece şekilden ziyade minik bir name / contact tag gibi bir şey koyup olur da bir gün kaçar kaybolursa kolayca bulabilmek.


  • elon  (29.03.18 20:06:08) 
Doğrudur ama gerçekten hiç sevmiyorlar, bence boşverin :(


  • mutlusismankedi2015  (29.03.18 21:05:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.