[]

Nasıl gidilir

Tarabya Mahallesi, Haydar Aliyev Cd. Sarıyer/İstanbul

1) Bu adresten Atatürk Havalimanı'na (iç hatlar) nasıl gidebilirim? Ne kadar sürer?


2) Uzun zamandır kullanmadığım bir İstanbulKart'ım var ama bunun geçerli olup olmadığını ve içindeki bakiyesini nasıl öğrenebilirim?

3) Geçerli ise internetten yükleme yapabilir miyim?

 
Taksi yada dolmuş ile Hacıosman Metro Durağına, metro ile Yenikapı, oradan da aktarma yaparak havalimanına.
Muhtemelen geçerlidir, metro durağına varınca anlar ve yükleme yapabilirsiniz

  • tss  (29.03.18 10:49:52) 
toplu taşıma ile gideceksin sanırım. Tarabya'dan hacıosman'a çık. otobüs yada minibüs var. hacıosman'dan Yenikapı-hacıosman metrosuna bin. Yenikapı'dan da havalimanı metrosuna biniyorsun. ama bence Yenikapı'dan taksiye bin. Yenikapı-havalimanı metrosu 1 saat sürüyor


  • silah taciri  (29.03.18 10:49:55) 
1-) Cadde çok uzun ama büyük kısmından otobüs geçiyor. 2 farklı yol önereyim:

Yukarıya doğru birden fazla hacıosman metro otobüsü geçiyor, onlarla metro, metrodan yenikapıdan havaalanı metrosu. Yolu uzatmış oluyorsunuz ama trafikten bağımsız sabit sürede gidiyorsunuz.

Alternatif olarak yolların boş olduğu saatlerde kabataş ve beşiktaş otobüsleri ile aşağıya gidip zincirlikuyuda metrobüs, sonra havaalanı metro yapabilirsiniz.

2-) Tahminen geçerlidir.

3-) Netten yükleme yok ama bütün metro istsyonlarında ve büyük otobüs duraklarında doldurma yeri var. Hacıosman metroya ulaşabilirseniz ordan doldurursunuz.
  • cleric  (29.03.18 10:52:38) 
Taksi ile gitmeyi hiç istemiyorum ama ufak da olsa valizim olacağı için mecbur gibi. Ne kadar tutar metro durağına? Ya da kısa mesafe midir öyle sorayım. Sonra taksicilerle uğraşmayalım bir de.


  • skooma  (29.03.18 11:05:33) 
3-4 km. olması gerek, çok uzak değil.


  • tss  (29.03.18 11:09:22) 
tss +1


  • suicides underground  (29.03.18 11:17:46) 
@silahtaciri: yenikapı havalimanı metrosu 38 dakika sürüyor. hacıosman-yenikapı arası da 32 dakika.

taksiyle max 15 lira yazar haydar aliyev'den hacıosman metroya. kartınızda para olmadığını düşünüyorsanız taksi ile hacıosman'a vardığınızda bakiyeyi kontrol edin. bakiye yoksa aşağıda turnikelerin yanında dolum makineleri var.
  • givemesomesubstance  (29.03.18 12:09:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.