[]

kartpostal

yurt disinda ne guzel envai cesit kartpostallar var. bizde bakiyorum ya 1970lerden kalma soluk renkli istanbul kartpostallari, ya pamukkale travertenlerinin bembeyaz oldugu donemlerden kalma bir kosesinde dansoz fotografi olan turkiye kartpostallari, ya da gullu dalli, karikaturlu veya ustu yazili hallmark kartlari var. soyle gorunce begendirecek orijinal gorunen guzel kartpostallar bulamiyorum. ezkaza azicik hosuma gidecek bir kart bulsam o da 4 (dört!!!???) tl. yok mu guzel kartpostal satan bir yer? ben cok aradim bulamadim.

bu arada tek onu baskili arkasi bos kartlardan ariyorum, kapakli ici acilanlardan istemiyorum.

bu aralar cok denk geldigim eski turk filmleri afisli kartlar var ama o da beni pek sarmiyor. illa turkiyeyle filan alakali olmasi sart degil, tek kart halinde ve orijinal olmasi yeterli. ne cok yazdim yine yav :s

sehir: istanbul

 
yurt dışında da güzel kartpostallar pahalı. türkiye'deki kitabevlerinde gayet güzel kartpostallar var; çoğu, yurt dışındakilerden daha güzel. abd'de uyduruk kartpostalları 50 cent'e alırken kaliteliler 4-5 dolardan başlıyor. kuzey avrupa'da biraz daha farklıydı; ama hemen hemen aynı fiyatlardaydı.

D&R'a baktın mı? ya da diğer büyük kitabevlerine?
  • sen git ben geliyorum  (28.03.18 21:58:47) 
zaten aldigimi d&rdan aliyordum. istanbul temali illustrasyonlu kartlari var onlar epey guzel. ama sadece 2 veya 3 cesidi var o kartlarin. diger kitabevlerinde gorduklerim nispeten kaliteli ve guzel olanlar da dedigim gibi 4 tl. anlamsiz bir fiyat bence bir kartpostal icin. bir de kalin kartlar onlar hep. kartpostal kagidina basilmis olarak bulamiyorum zaten hic.


  • in vino veritas  (28.03.18 22:10:06) 
send2card, 2girls1card, postcard_kartpostal instagram hesaplarına yönlendirebilirim sizi. Kartpostal grubumuzdan birkaç arkadaşın kendi ve arkadaşlarının tasarımlarına yönelikler. Birkaç tane daha olacaktı. Bulursam yazarım.


  • desdenova34  (28.03.18 23:00:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.