[]

Hesabı masaya bırakıp giden var mı?

Dizilerde filmlerde görüyorum da gerçekte ne gördüm ne de yaptım, bunu yapan var mı? Hiç hesabı istemeden parayı masaya sıkıştırıp kalkıp gidiyorsun.




 
trde yaparsan odemeden kaciyor sanirlar aniden kafana yumrugu yiyebilirsin.


  • 000000  (28.03.18 18:09:23) 
Ben normalde nakit -neredeyse- hiç taşımıyorum, o yüzden mecbur hesabın gelmesini bekliyorum çoğumuz gibi. Ama bazen yanımda nakit varsa ve bahşiş de bırakacaksam (+düz hesap cebimdeki paraya uyuyorsa) masaya bırakıp gitmişliğim de var. Ama yine göz takibi yaparım, garsonun masadaki parayı gördüğünden emin olurum yani.


  • gonion  (28.03.18 18:09:38 ~ 18:10:06) 
Yıl 2008 filan Kocaelide barista diye bir yer vardı, yolun ortasında o zamanki tabirle 'butik'' bir yer. Gelen gidenin az çok birbirini tanıdığı dükkanı da o apartmanda oturanların işlettiği minnak bir cafe. Orada çok yapıyordum, zaten 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri içiyorsun fiyatları da biliyorsun zaten kalkerken de 3 aşağı 5 yukarı masaya bırakıp kalkıyorduk.


  • mete kudur  (28.03.18 18:16:35) 
kahvede, çaycıda falan çay içerken sadece. tabii bunu en son yaptığımda çay oralarda 1 liraydı şu an ne kadar bilmiyorum da 1 lira bırakıp gidiyordum.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (28.03.18 18:21:11) 
dün akşam aynısı aklıma geldi ufak tefek cinayetleri izlerken. bence de döverler :)


  • naksidil  (28.03.18 18:25:25) 
sadece düzenli gittiğim yerlerde oluyor.


  • lazpalle  (28.03.18 19:28:44) 
bunu sadece ben mi yapıyorum diye düşünürdüm sanırım sadece ben yapıyormuşum :)

istanbul-bodrum arası karışık bir yaşamım var şuan bodrumda bahsis bırakmadığımdan (çalışanlar lakayit tipler genelde) hesabı tam oduyorum.
İstabulda ise gittiğim yerlerin göz aşınalığı olduğundan ve bahşiş bıraktıgımdan masaya koyup üstüne şekerliği falan koyuyorum devam ediyorum. Bunu yapma sebebim çok acelem vardan ziyade garson arkadaşa "üstü kalsın"demekten çekindiğimden olabilir. bırakıp gidiyorum işte parayı
  • Aşk Adamı  (28.03.18 20:04:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.