[]

Ankara Düğün (Vilayetler Evi vs Akman Rönesans) (VE'de Alkol Sıkıntı mı ?)

Arkadaşlar merhaba,

Bu sene Ekim-Kasım gibi kısmetse Ankara'da düğün yapmayı planlıyoruz. Ve 2 yer arasında kaldık. Birisi Gölbaşı'ndaki Vilayetler Evi. Diğeri Ümitköy'deki Akman Rönesans. İkisinde de direkt olarak düğüne katılmadığım için kararsız kaldım diyebilirim.

Bu iki yerde düğüne katılanlara sorularım olacak ?

1) Hangisini tavsiye edersiniz, kısaca artı ve eksileriyle ? (Organizasyon, orkestra vb. nasıldır ?)

2) İkinci olarak düğünümüz alkollü olarak planlıyoruz. Alkol olarak da genellikle mekanlar alkolü siz getirin servisi biz yaparız diyor. Ancak Vilayetler Evi'nde bu seneden itibaren alkol yasağı olduğunu ancak yine de yardımcı olabileceklerini, sıkıntı olmayacağını belirttiler ? Ancak bu konuda benim içime kurt düştü diyebilirim. Orada yakın zamanda hiç alkollü düğüne katıldınız mı ? Durum tam olarak nedir ?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.

 
3 sene önce vilayetler evinde arkadaşım evlendi, alkol de vardı. 3 sene önce tabii


  • oscar  (27.03.18 23:50:52) 
hocam
önce evlenme konusunda bir daha dusun :)

1- bilmiyorum ama gidis gelis rahat olan bir yer secerseniz rahat edersiniz
2- hocam dugunde siz odanıza bir şeyler koyun ayrı paylaşmayın
onun dısında bir kardesiniz arkadasiniza bu gorevi verin bir kose yapsın icmek isteyenlere bardak bardak paslasın ya da masada cok icen varsa masadan bir kisiye siseyi versin. bir kac dugunde bu sekilde gordum yaptim ictim
servis yaparlar garsonlar ama ufak bir tip alırlar
  • kingcyrax  (28.03.18 11:01:22) 
akman rönesans değil. bir kere oraya düğüne gittim, gayet kötüydü.

vilayet evini yakın zamanda bilmiyorum. hemen arkasında bir otel vardı, zamanında bizim çok hoşumuza gitmişti. bir bakın isterseniz.
  • babilbaligi  (28.03.18 13:38:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.