[]

En iyi teknik servis sağlayan teknoloji mağazası

Bimeksten 2 sene önce laptop aldım garanti var falan fıstık dediler satarken bugün götürdüm aldığım yere kapanmis. Kendi kendime dedim toplama bilgisayar veya internetten alayim daha iyi sattiktan sonra ilgilenmeyecekse diye.

Size sorum şu ki cep telefonu bilgisyar yazıcı ve diğer teknolojik ürünler satan ve bunlara uzun süre teknik destek sağlayan hangi firma var. Bimeksin öyle olmadığı açık diğerlerinde durum nedir?


 
satis sonrasi destegi sebebiyle telefon/bilgisayarda apple'a gectim.


  • fakyoras  (27.03.18 21:33:50) 
@apple samsung gibi dkrekt ürüne ismini veren firmalar hariç


  • her gece aç  (27.03.18 21:36:35) 
Aldığım ürün bozulursa üreticiyle iletişime geçerim, satıcıyla değil.


  • i was made for you  (27.03.18 21:36:43) 
@o zaman seyyar satıcıdan cakma marka telefon alip bozulunca markaya mi cemkireyim


  • her gece aç  (27.03.18 21:46:04) 
mağazalar ilk 1 aydan sonra servise yönlendiriyor genelde, yani mağazanın pek önemi yok, markanın servisi ile iletişme geçin.


  • gezegen olan pluton  (27.03.18 21:47:55 ~ 21:48:30) 
bimeks battı gitti o yüzden yok zaten piyasada. mağazanın bir önemi yok, onların en fazla yapacağı ürünü sizden alıp markanın kendi teknik servisine göndermek. bunu kendiniz de daha kısa sürede ve daha kolay yoldan yapabilirsiniz zaten. mağaza sadece iade, değişim gibi konularda bir avantaj sağlayabilir fakat bunlar açısından da aralarında pek bir fark yok.


  • nrmnm  (27.03.18 21:50:13 ~ 21:51:04) 
@marka neden ürünü iade alsın laptop hp marka ben hic hp servisi görmedim. Ayrıca olsa bile Neden sordugum soruya cevap vermek yerine kendi yorumunuzu yazıyorsunuz. Illa bilgisayar tamircisine mi gidelim yani


  • her gece aç  (28.03.18 00:22:48 ~ 00:23:37) 
Milet sana yol yordam gosteriyor, sende ukalalik yapiyorsun.

Devam et dogru yoldasin.
  • kaiserr76  (28.03.18 00:50:40) 
hacı herkes olayın doğrusunu söylüyo sen yanlışta ısrar ediyosun. Hp'nin kendi servisi var ayrıca nasıl yok. Her şirketin kendi teknik servisi olur, yaz internetten nerde olduğunu öğren götür laptopu. Bu işin yöntemi budur yani millet kendi yorumunu söylemiyor.

Ayrıca bimeks battı gitti hala öyle olmadığı açık falan diye laf sokuyosun ona da ayrı güldüm. İflas eden şirket napsın mesela, senin laptopun yüzünden şubeyi açık mı bıraksın? Dediğim gibi yaşadığın yerdeki hp servisini bul, laptopu al git garanti belgesiyle faturasıyla. Yapacağın bu zaten garanti olayının işlevi bu.
  • nundu  (28.03.18 01:29:17 ~ 01:31:14) 
Satıcı bayinin işi ürünü sadece satmaktır, servis ile ilgilenmez (aynı zamanda yasal ve yetkili servis değilse)

Yani siz ürünü Bimeks ya da Teknosa'dan aldıktan sonra yasal sorumlu sadece ürünü üreten ya da ithal eden firmanın yetkili servisleridir. Mağazalar müşteriye kolaylık olsun diye ürünü götürdüğünüzde sizin yerinize kargoyla servise gönderip geri geldiğinde size teslm ediyor.

Boşuna zaman kaybı aslında, doğrudan yetkili servis ile ilteişime geçmek daha hızlı bir çözüm olur. Kaldı ki satıcı dükkanını kapamış olabilir, iflas etmiş olabilir, farklı sektörde ticaret yapmaya karar vermiş olabilir.

Ama sizin garanti hakkınız kaybolmaz, yasal hakkınızdır. Bu sorumluluk asla satıcıda değildir.
  • John Bloor  (28.03.18 10:35:26) 
@cihazı alalı 2 seneye yakın zaman geçti internette bulunmaz mi garanti belgesi


  • her gece aç  (30.03.18 18:40:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.