[]

23 nisan da nasıl bir gösteri yapalım?

3. Sınıf öğrencileriyle(8-9 yaş) nasıl bir gösteri yapabiliriz? Güzel fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ek olarak kenar bir mahalledeki bir okuldayım. Çok lüks şeyler yapamayız.




 
Birkaç masalı canlandırabilirsiniz. Bir anlatıcı olur birkaç masal birden olunca tüm çocukları oynatmış olursunuz. Ya da dans gösterisi nasıl olur acaba?


  • suicides underground  (27.03.18 21:10:32) 
Bizimkilere sınıf öğretmeni şunun aynısını yaptırmıştı. Çok tatlış ve değişik olmuştu. :)www.youtube.com


  • old possum  (27.03.18 21:28:08 ~ 21:28:44) 
gözünü seveyim halaylı malaylı bir şeyler yaptırma. şiir okut, oyun oynat ama halay çektirme. zehirleme genç dimağları.


  • zugas  (27.03.18 21:39:39) 
@old güzelmiş attığın video. Bunu yapabiliriz.
@suicides dans gösterisi ne yapabiliriz bilmiyorum.
@zugas halay çektirmeyi düşünmedim de hiç halay çekmenin nesi zehirlenme oluyor. Ne alaka hiç anlamadım.
  • valarmurgulis  (28.03.18 00:28:16) 
Daha önce başka bir duyuruda yazmıştım. Bayram çocukların bayramı, yormayın onları. Siz öğretmenler hazırlayın bir tiyatro ve oynayın, bayramın sahibi çocuklar da izleyip eğlensinler.


  • John Bloor  (28.03.18 10:37:02) 
@john kesinlikle yorulmuyorlar hepsi yapmak için can atıyor.


  • valarmurgulis  (28.03.18 13:50:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.