[]

Ücret İadesi

Enpara Kartı'mdan bir kuruma yapmış olduğum yüklü miktardaki harcamanın iadesini talep ettim. Alışverişi gerçekleştirdiğim yerle anlaşmaya varıp tarafıma ücretimin geri iade edileceği söylendi. Dün kuruma bizzat giderek benden talep edilen harcama slipini ve kart numaramı ilettim. Ücret iadesinin en kısa zamanda yapılacağı söylendi. Sorduğumda spesifik bir gün vermediler. Benim bildiğim kadarıyla herhangi bir banka dahi olsa ücret mesai saatleri içerisinde geri iade edilmez mi? Bu konuda bir bilginiz var mı? Ücret ne zaman hesabıma geri yatırılır?




 
her firmada aynı oluyor mu bilmiyorum ama sürekli alışveriş yaptığım bir siteden iptal yaptığım zaman ücretin geri yatması bazen 10 günü bulabiliyor. bankayla ilgili bir durum ama bu, firmanın ilgisi yok.


  • lesmiserables  (27.03.18 17:39:35) 
bir kaç kere harcama itirazı yaptım, hepsinde ücreti geri aldım ama hiç aynı gün yatmadı. 1 haftayı buluyor.


  • nrmnm  (27.03.18 17:45:33) 
2 haftaya kadar yolu var


  • glamdr1ng  (27.03.18 17:59:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.