[]

Şarap (Sava)

Bu şarabı alsam bira gibi yavaş yavaş mı içmek lazım yoksa yemekle falan mı gider?

Soğuk mu içilir sıcak mı?

Şarabı neredeyse hiç sevmem bir şans daha vereceğim f/p olarak.

 
kötünün iyisi şarap.

soğukken içimi rahat oluyor. yemekte şarap arayacak kadar gurme duyularınız varsa hiç yanaşmayın.
  • angelofdeath  (27.03.18 17:14:13) 
soğukken iç +1
yanında meze ile yeteri kadar güzel bence.

  • kablelvuku  (27.03.18 17:18:46) 
baya baya kötü. hiç sevmiyordan kesinlikle sava alma. en olmadı antik fln al. sava alma ama, şaraptan soğursun


  • oscar  (27.03.18 17:25:44) 
Sanırım bahsettiğiniz burun sıkmadan içilebilen bir kırmızı şarap. Kırmızı şarap soğuk içilmez, yani biraz dolapta soğutup içebilirsiniz ama kış için çok gerekli sayılmaz. Kırmızı şarap yemeğe eşlik etmiyorsa yavaş yavaş tadını çıkara çıkara içilir. Ama şarabı çok seven olarak, başlangıçta gidip ucuz bir kırmızı almanızı önermem. Başlangıç için genç dömisek beyazlar (Chardonnay dışında) ya da kolay içimli genç roseler.


  • buf-e kür  (27.03.18 17:34:01 ~ 17:34:45) 
Oda sıcaklığı yeterlidir. Sava dan kesinlikle uzak dur. Bir yudum alıp çöpe atmışlığım var. Altıntepe beyaz tavsiye ederim. Migros da bulabilirsin. 1lt. 23.90 15.90 a mimoza ve Leyla da içimi iyidir. Rose ikisi de ben üçünden de içiyorum. Afiyet olsun. Bu paralara tekelden sakın şarap alma hepsi merdiven altı leş gibi tat ve kokuları var.


  • spacy  (27.03.18 19:49:30) 
Kotu otesi bir sarap


  • lcha  (27.03.18 20:51:45) 
hiç tavsiye etmem sava'yı. ben daha bulamadım beğendiğim bir tane. bu başlığı da takip etmiş olayım.


  • runagain  (27.03.18 23:07:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.