[]

anjiyo olmak istiyorum.

bir zararı varmı? olmak istiyorum çünkü efor anında aşırı agrılarım oluyor sol tarafımda. doktor sana kalmış istersen yaparız dedi ne diyosunuz arkadaşlar bir zararı varmı?




 
Doktorlar günde onlarca anjiyo yapıyor neredeyse ameliyat kategorisinde bile değil. Ama her cerrahi müdehalede tabiki riskler vardır ama anjiyo da başarı oranı çok yüksek. Ayriyeten anjiyo kasıktan veya koldan yapılıyor. Koldan yaptırmak hem daha kolay hem günlük hayata dönme süresi kısa ve iyi doktarlar bana kalırsa genelde koldan yapıyorlar. Kasıktan yapılana gelirsek bir ağırlık falan koyuyorsun bi süre 1 hafta falan sürüyor ve daha dikkatli olmak gerekiyor.


  • canpolat01  (27.03.18 14:34:03) 
Babaanneme kasıktan yaptılar, sonra bir sürü sorun çıktı ardından. Tabii 1- ona yapan doktor dandikti büyük ihtimalle 2- yaşlı kadın sen gençsin, sorun olmaz herhâlde, yine de her ameliyat risktir, fayda/zarar gözetimi yapıp karar ver.


  • i was made for you  (27.03.18 14:53:39) 
annem kalp için gitti eforu iyi çıkmadı. doktor istersen hemen koldan anjiyo yapalım dedi. hastane de acıbadem bu arada. hemen aldılar anjiyo oldu 2 saat sonra da hastaneden ayrıldık.


  • oscar  (27.03.18 14:58:23) 
sanal anjiyo diye bir şey var. kriterleri sağlıyorsanız normal anjiyo yerine kullanılabiliyor diye biliyorum. değerlendirin isterseniz.


  • kisa  (27.03.18 15:23:42) 
artık öyle ağırlık koyma falan kalmadı. medikalden 60 tl ye alınan geniş bir bant yapıştırıyorlar kasığa, 2 saat içinde de çıkıp normal yürüyebiliyorsunuz. kasıktan yapılan anjiyonun eskisi gibi zorluğu kalmadı.


  • tiyatroisikcisi  (27.03.18 15:44:11) 
özel hastanelerin para tuzağı


  • gameofannen  (27.03.18 16:26:54) 
Hekim değilim ama, senin sol yanın ağrıyor diye anjiyo seçeneğini düşünüyor olman da, doktorun keyfin bilir'ci yaklaşımı da garip geldi bana.
Şikayetlerin nedeniyle doktora gittin, kardiyolog ekg'ne baktı, şikayetlerini ve kalbini dinledi, eko çekti, efor testi yaptırdı, bazı bulgulara ulaştı ve ileri tetkik için anjiyo istediyse ve sen korkuyorsan, korkun sonucu değiştirmemeli ve bir merdivenin bilmem kaçıncı basamağında hınk deyip kalmamak ve bu dünyaya zamansız veda etmemek için o anjiyoyu olmalısın.
Sanal anjiyo, burada stent'lik falan bir durum varsa, tekrar müdahaleyi gerektireceği için burada çok da uygun bir seçenek gibi durmuyor.
Geçmiş olsun.
  • oguz altun  (27.03.18 16:43:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.