[]

MoneyClub Kart-Özel Veri Gizliliği

Bu iş beni epey kıllandırıyor. Hayır gecenin bir yarısı aranma meselesi değil. Veri güvenliği ve gizliliği olayı.

Her yerde feryat figan onay almaya çalışıyorlarmış ve bir metin okutup onay istiyorlarmış. Ayrıntılı okuyamadım henüz. Yeni değişiklikler ne getiriyor? Ve bu değişiklikleri onaylamazsak eğer, kartı kullanamıyor muyuz, yoksa sadece kullanımı mı kısıtlanıyor?

Bana kalsa allah belanızı versin der geçerdim de, babam çok sık kullanıyor bu kartı ve Migros'u. Şu onayı bir ver hele diye epeydir hatırlatıyor.

 
Muhtemelen kendi ve bağlı olduğu diğer kurumlar için
1)müşteri satış portföyü oluşturup satış marjını arttırmak için kullanmak.
2)holdinge bağlı diğer kuruluşlardaki reklamlar için müşteri kitlesi oluşturup reklam ağı yapmak ve bunların yaş muhit ve cinsiyetine göre reklam ürünleri pazarlamak.
Verilerinizin kullanılmasını istemekte. Tamamen reklam ve pazarlama üzerine. Spam mesajları çoğalacak tabi haliyle.

Bunun en beterini vodafone yapıyor mesela. spam mesajlar akıyor. Vodafone yanımda uygulamasıyla bedava şeylere karşılık, kişisel bilgilerini firmalara satıyor.
  • filipis  (27.03.18 12:24:22) 
Ben onaylamıcam zaten bana çok bir faydası yok


  • neferkitty  (27.03.18 12:25:46) 
money puanları kullanamıyorsun diye biliyorum. ben onayladım


  • sta  (27.03.18 12:36:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.