[]

Digiturk babamı kandırmış

Merhaba kullanıcılar. Babamı geçen yılın 23 Mayıs'ında Digiturk'ten aramışlar ve "Bedava Türk Telekom interneti + Digiturk kampanyası var" demişler. Ben de o zamanlar "Türk Telekom'un Digiturk ile alakası ne, onları Tivibu'su var" demiştim. Babam 24 aylık sözleşme imzaladığını söyledi. Bugün Digiturk sitesine girip sözleşmelere baktım, Türk Telekom kampanyası diye bir şey yok. Ayrıca 12 aylık taahhüt imzalanmış. Ben şimdi bunları yalan söylemekten mahkemeye verebilir miyim? Konuşmanın kayıtları vardır herhalde. Yoksa bizi Digiturk değil de yerel bir Digiturk bayisi mi aradı?

+ Bugün Digiturk online hizmetlere girip bakmamın sebebi de, Türk Telekom'dan arayıp taahhüdümüzün bitecek olduğunu söyleyen, biraz daha fazla ücret ödeyerek biraz daha hızlı bir pakede geçmemizi söyleyen insan. Türk Telekom online işlemlere girip onun da sözleşmesine baktım, ortada taahhüt maahhüt yok. En son 2014 yılında 2 yıllık taahhüt imzalamışız.

Şimdi ben bu üçkağıtçılara hadlerini bir güzel bildirmek istiyorum ki başka insanları böyle kandırmasınlar. Tavsiyelerinizi alayım?

 
Bu numara bayadır sürüyor, ancak çok ayrıntılı ve defalarca sorarsanız anlayabiliyorsunuz. Biz de neredeyse alacakken bu teklifin bu kadar iyi olmasında bir numara var diye araştırmıştık. Bunu direkt digiturk değil bayiilet yapıyormış. Tuzladaydı bizim olay.


  • red g  (27.03.18 11:27:18) 
arama geçmişi duruyor mu, hangi numaradan aramışlar?

genelde firmaların kendisi değil de aracı bayiler böyle çakallıklar yapıyor. yine de belli olmaz tabi direk kendileri de olabilir. kimin aradığını tespit edip ona göre önce firmanın müşteri hizmetleri ile görüşün çözüm üretilmezse btk'ya şikayet edebilirsiniz.
  • nrmnm  (27.03.18 11:28:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.