[]

Steam Gibi Bir Ders Çalışma Platformu Yapılsa

Zaten internette kaynaklar(YouTube, sınav siteleri v.s) çokca mevcut, bizim sistemimiz alanlara göre konuları youtube'dan gömülü olarak çekse deneme sınavları tarama sınavları olsa ve seviyenizi eksik konularınızı konu çalışma sürelerinizi gösterse. Hatta işin suyunu çıkartıp önerilerde bulunabilecek bir sistem olsa.


Herşey online, yine arkadaş ekleme birbirini gaza getirme sıralama v.s de eklense. Tutar mı ?

 
tutar ama amaç para kazanmaksa iyi bir iş planı lazım. çünkü isteyen dersi youtube'a ücretsiz yüklüyor zaten. aracı bir siteye ihtiyaç olmaz pek. bunun için iyi çalışılması gerek. ama böyle bir ihtiyaç var evet.


  • nick bulamadim  (26.03.18 23:51:47) 
aslında bu dedikleriniz var, ama hepsi ayrı ayrı uygulamalar. ve şaşılır biçimde hepsine de korkunç rağbet var. mesela eksik konular app'i ayrı, çizelge app'i ayrı, konu anlatım app'i ayrı, soru sorma-çözdürme app'i ayrı ve bir kısmı da paralı ne yazık ki.

bence tutar mı? ihtimaller %60'dan fazla olur. gidip formuları incelersen de görürsün ki insanlar özellikle yaz aylarında sürekli whatsapp grupları kurup birbirlerini gaza getirmeye çalışıyor. bunu bi sosyal medya, fb gibi yapmak bu devri kapatıp senin app'ine yönelmeyi sağlayabilirdi. her yıl 2 milyon insan bu sınava giriyor, en az 200 bin insan da sınavı bi taraflarına takıp çaba gösteriyor. güzel sistem bana kalırsa.

ed: amaç para kazanmaksa o zaman ihtimal çok düşebilir. behzat rasuli denen adam mat için deneme sınavı, tarama sınavı, konu anlatım, ödev testleri bilmem ne yapıp bu işin tekeli oldu zaten ve millet para verirken de gözünü kırpmıyor. kitap bile çıkardı herif. o yüzden paraya dökmek biraz sıkıntı olur, kaliteli hoca da çok bulunmuyor.
  • mehmed resad  (26.03.18 23:55:25 ~ 23:56:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.