[]

Bir anlık boşlukla eski sevgilimin fotoğraflarına baktım fb'da

gitmediği yer kalmamış enişteyle, phuket-paris-labrador (onu salladım)

Şimdi içime koyu böyle asfalt kıvamında bir mutsuzluk kapladı. acaip kalın bir vizkositesi var.

Şerefsiz oğlu birde benden kat kat yakışıklı. bide kıskandım bunun üstüne.

Nasıl açarız ruhumuzdaki camları da çıksın bu kesif duygu?

 
kız iyi bir şey olsa eskin olmazdı. başkasının eskisine bu kadar masraf yapmak eniştenin bir garip olduğunu gösteriyor ayrıca.


  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (26.03.18 22:33:14) 
Ya aman görgülü akıllı kültürlü biri olsaydı gittiği yerleri herkesle paylaşmazdı. Demek ki övgü açlığı var. Övgü açlığı niye olur demek özgüvensiz. Sözlükte bòyle kızları yerden yere vuruyorlar, haklılar da. Bize ne senin gezip tozduğun yerlerden. Birde herkese açmış. Gerçi gezdiğim yerlerin fotoğrafını çekip feyse atmışlığım oldu ama şimdi bunun ne kadar şapşikçe olduğunu düşünüp utanıyorum. İnşAllah sosyal medya kullanmayan bi sevgili nasip olur sana. O da like beklesin yeni sevgilisiyle gezdiği yerlere. Bu sosyal medya çok tırt ya. Iyyk.


  • for day to break  (26.03.18 22:42:45 ~ 22:48:50) 
get a life.


  • mewthree  (26.03.18 22:46:39) 
Sen niye düşünüyosun ki bırak enişte düşünsün


  • clever  (26.03.18 22:46:41) 
Sana koyan ne anlamadım. Eniştenin senden daha zengin ve yakışıklı olması mı? Yoksa senin hayatının kızın hayatından kötü olması mı?


  • humat  (27.03.18 00:05:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.