[]

Taksim sabihagökçen ulaşım süresi

Selamlar, cuma günü saat 5:30 da sabihagökçende olmak için saat kaçta taksimden havataşa bineyim?
Kaç saat sürer ortalama, deneyimleyen biri var mı?

Başka günlerde aynı saatlerde giden varsa oda kabulüm.

 
Sabah 5:30'u kastediyorsan eğer, 4'te binsen 5'te havaalanında olursun. O saatte çok çok çok aksi bi durum olmadığı sürece yaklaşık 50 dakika sürer.

Saat 4'te binmen iyi olur. Çünkü o saatlerde Havabüs'ün (not: havataş değil artık) dolma ihtimali var. Çünkü Cuma seyahat eden çok oluyor. Bi sonraki araca kalıp riske atmamak adına 4 arabası iyidir.
  • gkn  (26.03.18 21:25:10) 
Saat 5:30 dedim ama 17:30 kastediyordum. Ona göre mi cevap vermiştin gkn


  • zimbirik  (26.03.18 22:19:08) 
@zimbirik allah razı olsun, bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum, önümüzdeki haftalarda sabah 7.30da sabiha gökçen'de olmam lazım çünkü. aynı güzergahı ben de kullanıcam taksim'den :)


  • grace margaret mulligan  (26.03.18 22:37:16) 
trafiksiz bir saatte 45 dk sürüyor taksim-sabiha arası, yoğun bir saatse 1.5 saati bulur. otobus dolarsa kalkar bu yuzden yogun saatlerde onu da hesaba katmanizi tavsiye ederim.


  • ozgur bir kusun hatirati  (26.03.18 23:00:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.