[]

Braking bad'i izlemeye hangi bölümden başlayayım

ilk 3 bölümünü 2-3 kere izleme girişimim olmuştu hepsinde de sıkılmıştım, konuyu az çok herkes biliyor zaten olaylar hangi bölümde kopuyor nereden izlemeye başlasak dizi sürükleyici olur ?




 
İlk bölümler sıkıcı olsa da baştan izlemek lazım. Karakterleri tanımak, karakter gelişimlerine şahit olmak için ilk sezon şart. İlk sezon bence komple sıkıcı ama 2. sezondan başlarsan da bi bok anlamazsın.


  • himmet dayi  (26.03.18 16:50:11) 
Sezon finalinden başla en kötü. İlk bir kaç bölüm cidden sıkıcı


  • westblack  (26.03.18 16:51:23) 
ilk birkaç bölümü zorla da olsa izle derim.


  • reachr  (26.03.18 17:08:33) 
bölüm atlarsan ileride karakterlerin birbirine yaptıkları tripler çok ergence/kezbanca/kamilce/çocukça/saçma gelecektir. Sözlükte meşhur Skyler White olayına bile anlam veremeyebilirsin, abarttıkları kadar yokmuş dersin.

Dizi ilk sahneden final sezonunun son sahnesine kadar nakış nakış örülen planlı ve uzun soluklu bir film.
  • onemoremile  (26.03.18 17:35:24) 
ben hiç filmde dizide uyuyan birisi değilimdir ama bunun ilk 3 bölümüne dayanamadım, biraz yorgunluğunda etkisi var tabi sızıp kaldım. yani karakterleri tanımak için diyorsak ilk bölümü atlaya atlaya izlesen anlarsın be, ya sevgili, arkadaş, kardeş birileriyle izle uyanınca sana anlatsın, ben öyle yaptım:) ya da ilk bölümleri biraz atlayarak geç ve spoil oku. Gerçi 3'e kadar bir şekilde izlemişin işte 4'ten başla artık.


  • pamuk helvalar cebe  (26.03.18 18:05:01) 
breaking bad'in öyle bir yanı var. en bomba bölümü dahi açıp izlesen tek başına bir şey anlam ifade etmez. ben de diziyi bu ne lan diye diye izledim ama olaylar ilerleyip ağlandıkça bütün olarak bakabilmeye başladım. işte o andan sonra tadından yenmez oldu, bağımlılık yaptı :) birince de ''vay be ne izledim ben şimdi'' dedim. güzel dizi.


  • air  (26.03.18 18:05:43) 
Başlama. Ciddiyim.

Ben de senin gibi “e bu ne ki şimdi!? :s” oldum ilk bölümlerinde. Neyse dizi düzelir, asıl bombalar gelir diye bekledim bekledim bir baktım dizi bitti. Hala çok pişmanım izlediğim için.
  • i m cool with that  (26.03.18 18:51:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.