[]

Apartmandan uzağa bırakılan kedi hk.

Merhaba,
Binamızda güzeller güzeli bir kedi vardı. Sığınakta yatıyordu geceleri. Kimseye zararı olduğunu görmedim. Bizim bina yönetimi değişti. İlk icraat olarak kediyi alıp neresi olduğunu söylemedikleri uzak bir noktaya bırakmışlar. Bir de marifetmiş gibi biz böyle böyle yaptık, bir daha binamızda hayvanlara yemek vermeyin diye yazı asmışlar girişe. Çok üzüldüm şahsen. Kediyi bulmak imkansız. Şimdi bu kedi insana alışık bir kedi. Acaba yeni ortamında yaşayabilir mi ki? Ayrıca bu işi yapanları belediyeye vs şikayet etsek bir yaptırımı var mı?



 
Bence öldürmüş bile olabilirler pislikler, uzağa bıraktık diyenlerin çoğu geri dönmesin diye ağzı bağlı çuvallarla atıyorlar. Yaşıyor olsa mutlaka bulur döner çünkü ne kadar uzağa atmış olabilirler ki uğraşmazlar, bıraktıkları yeri de söylemiyorlar öldürdüler çünkü. Eğer bu kedi belediye ekiplerinden daha önce aşı/tedavi gibi hizmet aldıysa şikayet edebiliyorsunuz aşı kartı da varsa şikayet edebilirsiniz ama hiçbir şekilde kaydı yoksa yazının fotoğrafını çekip şikayet etmeyi deneyin en azından kanıt olur, hayvansever derneklere de mail atın.


  • neferkitty  (26.03.18 15:46:34 ~ 15:47:50) 
apartmanınız nerede? hayvan koruma görevlisiyim gelip bir güzel yönetimi sıvayabilirim.


  • suicides underground  (26.03.18 16:15:13) 
@suicides underground. Adresi paylaştım. İşe yarayacaksa akşam eve gidince yazının fotoğrafını da paylaşabilirim.


  • mithrilfender  (26.03.18 16:19:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.