[]

istanbul kadikoy'den gidilebilecek serpme kahvalti mekani

Merhaba,

Soru baslikta.

- Araba yok. Toplu tasima ile gidecegiz. Vapur olur. Otobus olur. Taksi olur cikartip 100 lira vermeyeceksek.

- Cidden guzel serpme kahvaltisi olan bir yer ariyorum. Yani Koy kahvaltisi ayagina 2 recel, 2 yumurta, bir parca borek degil de hakikaten serpme kahvalti. Iki yabanci arkadasi goturecegiz. Merak ediyorlar bu serpme kahvalti isini.

- Kahvalti fiyatlarina dair fikriniz varsa onerilen yerde, o da faydali olur.

Cok tesekkurler

 
BAM's Cafe vardi Acibadem tarafinda, gayet iyiydi kahvaltisi.

Fiyatlari da sitesinde var: www.bamscafe.com
  • crown  (26.03.18 14:04:44) 
kadıköy merkezde "Süt Yumurta Reçel" var; kahvaltıları da oldukça başarılıdır. Ham de bölgesel kahvaltı yapabiliyorsunuz. (git: www.zomato.com )


  • re noreno  (26.03.18 14:21:29) 
cok tesekkurler. bunlari not ettim.

bir de simdi dusundum, deniz veya yesil goren, yukaridaki kriterlere de uygun yerleri de merak etmekteyim.
  • sen de başını alıp gitme ne olur  (26.03.18 14:30:59) 
Zapata´nin kahvaltisi guzel. Her seyden 10 cesit yok, ama masaya gelen her sey lezzetli ve kaliteli. Pahali degil, sinirsiz cay seysi de var.


  • buf-e kür  (26.03.18 14:34:47 ~ 14:37:59) 
Moda'da Naga Putrika var tavsiye ederim.


  • mysql34  (26.03.18 14:51:16) 
naga putrika +1


  • someonewalksalone  (26.03.18 15:09:16) 
naga putika +1 ama ben olsam anadolu hisarı big chefse giderdim. hem manzarası güzel. kadıköyden bir dolmuş


  • suicides underground  (26.03.18 16:16:34) 
Naga Putrika +3 +5


  • kedili madam  (26.03.18 18:33:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.