[]

Avusturya vizesi için Almanca dilekçe çevirisi

Merhaba, Alamanca’sı olan arkadaş var mıdır? Dilekçe için şu iki satırı çevirse. Şimdiden teşekkürler.

Ülkenize yapmak istediğim ziyaretten sonra, talep ettiğim Schengen vizesinin uzun süreli verilmesi halinde, 2018 ve 2019 yılı içinde Schengen bölgesinde başka ülkelere de gitmeyi planlıyorum. Bu seyahatler, verilmesi durumunda, talep ettiğim vizeye göre planlanacağı için şu an uçak ve otel rezervasyonu ibraz edemiyorum. Başvuruda ibraz ettiğim daha önceki vizelerim ve Schengen bölgesine seyahatlerim dikkate alınarak, vize talebimin uzun süreli ve çok giriş çıkışlı olarak değerlendirilmesini rica ederim.


 
Türkçe yaz geç. Almancaya gerek yok bence. Ben de Kasım ayında bu tarz bir dilekçe yazdım. 6 ay verdiler. Ama ben uçak bileti de göstermiştim dilekçeyle birlikte.


  • efreet sultan  (26.03.18 10:55:22) 
@leper
Etki edebiliyor, her tanidigima ekletirim, ise yarayan oldu, yaramayan oldu.

Ayrica, bence de türkce yaz gec, ve ingilizce varsa ingilizce. Oradaki personel anliyor sonucta. Ama tavsiyem sadece baska ülkeler diye deme. Avusturyanin baska bölgeleri ve baska ülkeler diyebilirsin. Adamlar "bize bidaha gelmeyi düsünmüyosa sürünsün" diyebilir :D cok israr edersen ceviririm gün icinde.
  • kuehles blondes  (26.03.18 13:24:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.