[]

Guncel Arzu Nesnesi Kadin

Bir ornek verirken lazim oldu ama aklima gelmedi.

Greta Garbo, Marilyn Monroe donemlerine yetisemedim ama bizim zamanimizda Cindy Crawford, Claudia Schiffer vardi, sonra Adriana Lima nesli geldi ama onlar da neredeyse torun tombalaga karisacaklar.

Simdi kim var?

(Kate Upton demeyin rica edecegim)

 
Valla ben emma stone diyeceğim ama çok subjektif kaçacak


  • birdposing  (26.03.18 01:02:46) 
Kylie Jenner
Kim Kardashian

  • japon askeri  (26.03.18 01:10:42) 
Kendall Jenner


  • eazy  (26.03.18 01:18:23) 
Benim için Emily Ratajkowski.


  • austra  (26.03.18 01:51:51) 
Scarlet Johanson. Bir nesil öncesinde ise Monica Belluci vardı fakat benim için hala bir numara, 65 yaşına kadar zirvemden ineceğini sanmıyorum.


  • siyah giyen adam  (26.03.18 02:19:42) 
En çok duyduklarımı yazayım.
Jenner-Kardashian klanı. Özellikle Kendall ve Kylie.
Hadid kardeşler, Bella ve Gigi
Emilia Clarke’ın büyük bir hayran kitlesi var. Hatta, neresiydi hatırlamıyorum, geçen senenin Sexiest Woman Alive’ıydı.
Cara Delevigne
Barbara Palvin
Gal Gadot ve Margot Robbie. Hatta geçen sene Halloween’de herkesin Harley Quinn olduğu bir parti çıktı.
Chrissy Teigen bu aralar bayagi onume cikiyor, sanirim o acidan unlu oldu.

2010 sonrasında Scarlett Johanson’ın 10 yıl önce ya da Cindy Crawford’ın 20 yıl önceki hali gibi ortalığı kasıp kavuran, “Bir numara benim, ikinci kim” tartışması yaratan, çoğunluğun hemfikir olduğu bir genç sıyrılmadı. Hala 10 yil oncekiler konusuluyor genelde.
  • aychovsky  (26.03.18 02:55:40 ~ 05:42:58) 
Scarlett ablamızı söyleyenler 2008'den yazıyorlar herhalde. Şu an bu tarif ettiğine uyan aklıma gelen tek isim Margot Robbie.


  • noluyo yaa  (26.03.18 03:04:39) 
Doutzen kroes derim.


  • puc  (26.03.18 08:29:16) 
Scarlett erkek gibi. Zaten hicbir zaman bu saydiklarin kadar arzu nesnesi olmadi, bir ara iyi reklami yapildi ama tutmadi uzun sure.
ADriana'nin da devri bitmedi bence.

  • stavro  (26.03.18 10:52:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.