[]

Erkeklern tavrı

>>Merhaba, merak ettiğim bir şey var.Neden kadın kadına ılişkiden bahsedince erkekler bi hoş oluyor?Hemen detayları öğrenmek ıstıyorlar ve kendilerince muzip bi tavır ıcıne girıyorlar sanki.Ya da yaşananları hafife alır bi tarafları var çoğunun.


>>Kendi adıma iki erkeğin ılıskısını görunce bi kıpırdanma olmuyor ben de.Bu kadnların cogunda böyle.Bu tarz iliski yasayan erkeklere karsi 'gercek bi kadinla beraber olsan fikrin degisir' yavsakligina girmiyoruz aslinda. Erkeklerde ıse tam tersi.Sadece 3lù potansiyeli olarak açıklanamaz heralde bu durum.Fıkırlerınızı merak ettm.

 
'>>Kendi adıma iki erkeğin ılıskısını görunce bi kıpırdanma olmuyor ben de.'

Öncelikle bulunma hali olan 'de' bitişik olacak.

Kadın orada potansiyel göremiyor, o yüzden ilgisini çekmiyordur. Belki kıskanıyordur bile. Çünkü bütün erkekler erkeklere yönelse bu sefer kadınlara erkek kalmaz. Gay erkekler kadınlar için bir nevi rakip.
  • idexo  (25.03.18 23:46:47) 
açıkçası benimde içim hoş oluyor. çünkü kadın estetik varlık, erkekler de öyle bir şey söz konusu değil bence. o yüzden lezbiyen pornolarına bayılırım. kaymak gibi iki kadın sevişiyor, bence mükemmel bir şey bu:)


  • nothing in my way  (26.03.18 00:13:32) 
normal bir ilişkide sevişen erkeğin yerine kendilerini koydukları gibi, kadınların birinin yerine kendilerinin olduğunu hatta daha iyisi(!), 3. olduklarını düşünüyorlar bu ekşına.

kıpırdanma(?) her halde oluyo :P
  • runagain  (26.03.18 02:53:55) 
Lezbiyen değil biseksüel olduğunu düşünüyorlar ve ffm threesome ihtimali onları kıpır kıpır yapıyor. Her kuşu sevdiler bir leylek kaldı çünkü.


  • yirmisantim  (26.03.18 03:11:23) 
insan insana değişiyor. çoğunluk erkek seviyor ama sevmeyen senin gibi olan da var. benim için de lez ilişki bir kıpırdanma yaratmıyor.


  • charlotte blanc  (26.03.18 10:51:23) 
Cunku kadin kole erkekler de efendi onlarin zihninde o nedenle kadinlar erkegin istedigi sekilde sevisebilir, islerine gelmeyen seks de yasadisi ahlaksiz vs vs dir.


  • Traveller  (26.03.18 11:47:46) 
The L Word dizisini izlemiş nesil bunun cevabını zaten biliyordur.


  • plastic_angel  (28.03.18 13:13:47) 
Bircok farkli teori var. Kadinlarin empirik calismalarda, erkeklerden daha cok tek cinsiyetli seksüel deneyimleri oldugu ortaya cikiyor. Buna sosyolojik aciklama getiren var, evrim yonunden bakan var.

Erotik malzeme esittir kadin bedeni. Tüketilen malzemenin de bir "gercek" lezbiyen iliski olmasina gerek yok. Medya´da ünlü iki kadinin opusmesi, kliplerde, dizilerde vs. vs. ciddiye alinacak bir sey olarak gosterilmez. Kadinlar opusur, guler gecerler. O kadinlar direkt "lezbiyen" diye etiketlenmez, onlar ancak erkekleri eglendiriyordur. Sonucta her sey pipi icin. Oyle olmali.

Bunun yaninda, pipi odakli bir dunyada yasadigimiz icin, penissiz seks seks degildir. Kadinlar orada olsa olsa, erkek bedenini tahrik etmek icin vardir, oynasiyorlardir. "Gercek" lezbiyen olamazlar. Gercek lezbiyen yoktur, olsa olsa arayis icerisindedir; varsa da "hasta"dir. Penissiz is mi olur? Falan fisman. Daha fazlasi icin bkz: Gender Studies.
  • buf-e kür  (28.03.18 14:05:05) 
acemi arti 1.
gercek lezbiyenleri erkekten ayirt edemiyorsunuz bazen, maskulen tarafi tabii ki.

  • baldur2  (28.03.18 14:17:51) 
Ben etrafimda boyle erkek gormedim pek sahsen. Ayni sekilde ben de birak hos olmayi muhabbetten sikilirim kadin kadina iliskiden bahsedilince. Zerre ilgimi cekmiyor. Izlerken bir ihtimal, ama muhabbetinin bir anlami yok benim icin.


  • stavro  (28.03.18 14:43:38 ~ 14:45:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.