[]

Çekici olmamak - İtici olmak

Herkese merhaba,
İstanbulda yaşıyorum 27 yaşındayım. Şimdiye kadar girdiğim ortamlarda çalıştığım yerlerde insanların bana sempati duyduğunu sevdiğini muhabbet etmekten keyif aldığını farkediyorum. Buna kızlar da dahil ama bir kızın benden hoşlandığını bugüne kadar hiç hissetmedim. Bir ilişkim de olmadı. Fiziksel olarak bakınca tipsiz olduğumu da düşünmüyorum. Artık bir kızın beni seveceğine inancım kalmadı. Belki de birşey eksiktir. İtici olabilir miyim? Sebebi nedir kestiremiyorum.
Sizce neden?


 
Yeterince piç olmayabilirsin.


  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (25.03.18 14:33:18) 
@susadım çeşmeye varmaz olaydım
Çevremde piç olmayıp sevilen insanlar var. Piç olmak şart değil gibi geliyor bana.

  • amusan  (25.03.18 14:35:16) 
piç olmak şart gibi bişey. bence de sorun o.

ben de piç değilim, hatta efendiliğin kitabını yazıyorum resmen. gerçi başımdan bir iki ilişki geçti (olağanüstü çaba ve yıllarca beklemeler sonucu) ama yine de piç olunca etrafında pervane oluyor hatunlar.
  • avianthem  (25.03.18 14:38:12) 
Belki de işaretleri okumakta zorlanıyorsunuzdur. Siz karşıdakinin sizin hakkınızda hissettiği şeyler hakkında emin olabilirsiniz ama bunu ona sormadan gerçeği bilemezsiniz. Belki kızın biri sizden çok hoşlandı zamanında siz bir adım atmadığınız için de ondan hoşlanmadığınızı düşündü ve çekti gitti.

İnsanlar çok garip. Hoşlanmalar ve belirtileri çok farklı oluyor. Bence daha doğrudan davranın. Hisler yanıltabilir.
  • levpontryagin  (25.03.18 14:38:17) 
Sümsük olmasan yeter, piç olmana gerek yok. Eğer sümsüksen, emin ol kadın olsan sen de kendine bakmazdın.

Kendine önce bir şu soruyu sor: Bir kadın ne ister? Bir kadının istediklerine sahip miyim? Değilsem bunları elde etmek için ne yapmalıyım?

Kadınlar sevimli oyuncak ayı değil, erkek istiyor.
  • yirmisantim  (25.03.18 14:52:14) 
hiç siz bir kadına ''yürüdünüz'' mü peki ? bir de öyle deneyin madem ilgilerini çekiyorsunuz bence olur belki de pasif kalıyorsunuzdur. özgüven de önemli. aslında burada piçlik denen tabirin altında özgüven yatıyor.

@yirmisantim +1 görmemişim yazdığını. öneme haiz bir cevap.

ya da boşver marc aryan dinle www.youtube.com
  • biravekahve  (25.03.18 14:56:38 ~ 15:08:36) 
@levpontryagin

cocuk 27 yasina gelmis isaret diyorsun :))
uzaydan mi bekliyor bu isareti? hâlâ alamamış...

o "hoslanilacak erkek" mayasi, ruhu, goruntusu, aurasi yoksa, i-ih olmaz, ki 27 yas zaten olmadigini gosteriyor.

tavsiyem: kendini gelistir, spora git, sosyalles...
  • tabudeviren  (25.03.18 15:00:36) 
Işaret almadığını kendisi iddia ediyor. Ama karşıdakine sormak lazım. Belki de karşıdaki kız da şöyle diyecek "ne mal biri ya bin tane işaret yolladim bana yürüsün diye ama anlamadı hala".

Herkes bir davranışı farklı yorumlayabilir.
  • levpontryagin  (25.03.18 15:03:56) 
Caps at yorumlayalım.


  • i m cool with that  (25.03.18 15:07:11) 
verilen cevaplara bakıp gülmemek elde değil. kadınlar erkek istermiş bak bak, erkekliğin reçetesi nedir sevgili duyuru alfaları, söyleyin de hepimiz erkek olalım. Biraz kovalasan bulursun kendiliğinden gelmez.


  • jules  (25.03.18 15:51:49 ~ 16:04:50) 
ortamlarda çok "arkadaşça" davranmamakla başlayabilirsin. Arkadaşça davranmamak derken it ol pij serseri ol demiyorum tabii.

Öncelikle senin bu ortamlarda hiç hoşlandığın biri oldu mu sorusundan başlamak gerek, birinin de senden hoşlanmasını istiyorsan mesela biraz kırmızı çizgilerin olsun, karşı cinsin sırdaşı olma, cevaplarında net ol, gerçekten karşıdaki insanı etkilemek istiyorsan sözlerinle biraz onunla ilgilendiğini belli edebilirsin mesela.

en salak örneklerden birisi;

kadın kişisi - yhaa kızın saçlarına bak ne güzeel :/// :((( :S:S
er kişi - evet gerçekten güzelmiş iç taraflarına yaptırdığı mavi renk çok hoş durmuş gerçekten "" ^_^' "" ( YANLIŞ )
er kişi - yok bee neresi güzel, bence senin saçların çok çok daha güzel "" >:D "" ( DOĞRU )

Gibi.
  • ardolf rendall  (26.03.18 17:16:03 ~ 17:17:36) 
demek ki sevimlisin ama çekici değilsin.


  • titiraprap  (26.03.18 17:24:38) 
i1.i.ua

Şöyle ol biri düşer.
  • i was made for you  (26.03.18 17:34:04) 
"Buna kızlar da dahil ama bir kızın benden hoşlandığını bugüne kadar hiç hissetmedim." belki doğru yere bakmıyorsunuzdur? ülkede kızlarımız bu konularda biraz ağırdan almayı tercih edip bu tarz konularda afişe olmayı pek sevmiyorlar. siz birisinden hoşlandığınızı kendisine hiç belli ettiniz m?

sizce iyi biri misiniz? arkadaşlıklarınız nasıl?
itici olabileceğinizi düşünmüyorum, görüntü ve yaşam tarzınız birbirinizle örtüştükten sonra belkide sadece doğru yerde bulunmadınız..
  • vhs kaseti  (26.03.18 17:52:52) 
Niyetini belli etmen lazım. Piçlik denilen o. Karşındaki insana düşünmek için bir şey ver. Onu düşündüğün belirt. Onu beğendiğini, istediğini gösterecek şeyler yap. Bunları hissetmiyorsan, göstermiyorsundur demektir. Ve hanım kızlarımıza bunları yapan yeterince erkek oluyor memlekette. Akılları da onlarda olduğundan senin bir önemin kalmıyor demektir.


  • mewthree  (26.03.18 22:21:42) 
belki konuştuğun insanlara karşı olan ilgini çok net belli ediyorsundur, öyle durumlarda karşı taraf en başında soğuyabiliyor.


  • cocuklugundan optum seni  (27.03.18 07:55:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.