[]

Kirmizi isikta dururken ceza yemek.

Merhaba, kirmizi isikta dururken arabayi biraz saldim. Annem yanimdaydi flaslar patladi dedi baktim eds var isikta. Cok da ileri gitmemistim. Neticede trafik isigini gorebiliyordum. Ceza yemis olabilir miyim? E devlete kac gunde duser?




 
e devlete düşünce indirimli ödeme şansın kalmıyor. ikametinde bulunduğun muhtarlığa uğrayıp caza yı önceden öde bari %25 indirim kazan.


  • al basmadan donu var  (25.03.18 02:49:32) 
Ne alakasi var kardesim. Ceza e devlete daha hızlı düşer. Teblig tarihinden itibaren 15 gün içinde odersen indirimli odersin. Cezanin teblig olmasi en az 10 gün. E devlete bir kaç günde düşmeli mantıki olarak. Tecrübeli biri yazsin da isimiz görülsün. Varsayimlarla bidibidi yapmayalim


  • 1zenciolmasamda  (25.03.18 03:11:48) 
1zenci + 1

tebliğden sonraki 15 gün içinde ödeme 25% indirimli.
  • sttc  (25.03.18 03:30:55) 
kırmmızı ışıkta dururken ceza yiyeceğinizi sanmam. çünkü eds ile ceza gelmesi için aracın kırmızı ışık yanarkan ışığın tam boy gerisinde ve yine ışık kırmızıyken tam boy önünde olması lazım. bana gelen cezalarda hep kırmızıyı tam geçtikten sonraki ve önceki fotoğrafı ekleyip göndermişler. ceza gelmez. sanmıyorum yani.


  • karlmarx  (25.03.18 05:06:50) 
tebligat ve ödeme için ise, postacı eve cezayı getirdiği gün ceza zarfının üzereine tarih yazar. ödeme yaparken de bankada veya postanede tebliğ tarihi olarak onu dikkate alırlar. erken ödemede indirim oluyor. süre bir haftadan az değil .


  • karlmarx  (25.03.18 05:07:55) 
park yasağından izmirde havaalanında yazılan ceza aynı gün tam iki saat sonra e-devletten mail ile gelmişti. muhtarlığa gelmesi neredeyse 20 günü buldu.

ceza yediyseniz aynı gün hadi olmadı ertesi gün (yoğunluk vs falan var diyelim) edevlete düşer.
  • halanne  (25.03.18 10:32:59) 
Benim arkadaşım da kırmızı ışık yanınca ışığı biraz geçip durmuştu, arabanın bir kısmı yaya geçidinin yarısını kapatmış, yayaların geçişini engellediği için EDS'den fotoğrafla ceza geldi.


  • Tutkun  (25.03.18 11:17:24) 
yaklaşık 10 tane ceza yedim, hepsi de e devlete düştüğünde iş işten geçmişti. zaten e devlete düşmesi cezanın kesinleştiği anlamına gelir. diğer türlü beyan ederek ceza ödüyorsun.

sonucu bildirirsen sevinirim. belki sistem değişmiştir.
  • al basmadan donu var  (25.03.18 15:04:45 ~ 15:05:41) 
Arac yaya gecıdıne engelse cezayı yiyorsunuz


  • hernezıkkımsa  (25.03.18 16:40:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.