[]

dışarıda kavga eden sevgililer

dışarıda sokakta filan bazen sevgililer kavga ediyorlar ya oğlan kıza bağırıyor kız gitmeye çalışıyor filan illa ki benzer şeylere denk gelmişsinizdir. bu tip durumlarda ne yapmak lazım? olaya müdahele etmek mi hiç karışmamak mı?




 
Bir taraaf digerine siddet uygulamadigi surece "Kari koca arasina girilmez" taktigini uyguluyorum.


  • aychovsky  (24.03.18 20:45:11) 
şov değil, bazen kız da gitmiyor sen gitsin istiyorsun o asla gitmiyor, sinirler daha da geriliyor.

Ama ortada fiziksel şiddet yoksa ve fiziksel olarak güçlü taraf uzaklaşmaya çalıştıkça diğeri üstüne gidiyorsa asla müdahale edilmemesi gerekir.

Bu tür anlık refleks göstereceğimiz olaylarda ihtiyacı olduğu anda, ihtiyaç duyanı korumalıyız. yani eğer işin yoksa ve tedirginsen çok yaklaşmadan uzaktan biraz takip edersin, çocuk ya da kız sapıtıp fiziksel olarak saldırırsa müdahale edersin, öteki türlü zaten gergin olan havayı daha da germekten başka bir işe yaramaz ''hoop birader'' demek.
  • mete kudur  (24.03.18 20:56:37 ~ 21:05:43) 
niye karışalım ya? ne derler, 'onlar barışır olan sana olur.' kız sanane diye basarsa çığlığı görürsün. şiddet varsa şiddet uygulayana şiddet göstermek de farzdır, başka bi boktan anlamıyor çünkü şerefsizler.


  • mehmed resad  (24.03.18 21:02:50) 
Hiç ilgilenmiyorum.


  • i m cool with that  (24.03.18 21:11:08) 
Dayak bile olsa karışmamak en iyisidir. Sokak ortasında sevgilisini/karısını döven adam o gözü dönmüşlükle bıçak çekip sana da saldırır. Tanımadığın hiç bir kadının hayatı senin hayatından önemli değildir. Hatta eşin, kardeşin annen vs. hariç tanıdığın kadınların da hayatı insanın kendi hayatından önemli değildir. Erkek olarak doğmak adalet dağıtıcı kahraman olmayı zorunlu kılmaz. Tanımadığın bir kadının yanlış bir tercihte bulunması senin hayatını kaybetmenle sonuçlanabilecek bir ihtimal doğuruyorsa bu tercihin sonuçlarına bulaşmamak en doğrusudur.

Yine de bir şey yapmak istiyorum dersen polisi arayıp olay yerinden uzaklaşabilirsin.

www.ntv.com.tr
  • once  (24.03.18 21:11:34 ~ 21:15:06) 
"drama queen'lere bak" diyorum içimden. büyük çingenelik bence. hayatta karışmam.


  • ravenclaw  (24.03.18 22:38:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.