[]

huzur eşcinsellikte mi?

Yani olmuyor arkadaşlar, kadın erkek ilişkileri olamıyor, hele çağımızda.

acaba saf mı değiştirmeli?

oradan manzara nasıl sayın eşcinseller?

 
denemeden bilemezsin, belki de taktak ceviz sesi tüm kederini yok edip seni hafifletecek...


  • Bruce  (24.03.18 20:32:23) 
Kadın kadına çok daha iyi.


  • ırene adler  (24.03.18 20:32:46) 
Huzur aseksüellikte.


  • i m cool with that  (24.03.18 20:34:39) 
Yani hetero biri istediğinde eşcinsel olabiliyor mu? Bu arada erkek-erkek, erkek-kadın, kadın-kadın da olsa sonuçta her ilişki aynı. Bence de en iyisi aseksüel olmakta. Kafa rahat, oh!


  • cemallamec  (24.03.18 20:43:04) 
Bahane mi arıyorsun :)
Bakkala gofret almaya gider gibi cinsel tercih değiştirmek.
Güzelmiş :)
  • zifir nikotin karbon  (24.03.18 21:49:23) 
huzur aseksüellikte olsun madem.

edit: bu yazılmış zaten ama olsun, kalsın.
  • pinkpeony  (24.03.18 22:08:55 ~ 22:09:16) 
Huzur aseksüelikte demeye gelmiştim.ama yazanlar olmuş.


  • delicevat  (24.03.18 22:46:20) 
erkek erkegi daha iyi anlar ve tanir. ikisi de duz. duygular cok derin islemiyor, cok detaylara takilmiyor. haliyle beyin ve ruh yorucu psikolojik durumlar erkek-erkek arasinda pek yasanmiyor. yasansa bile hemen cozum bulunuyor. cunku genel olarak erkekler, bir isi uzatmayi ekstradan bir beyinsel/ruhsal enerji harcamasi gerektigi dusuncesiyle pek sevmezler. bu yonden +1.

ancak escinseller toplumun baski ve zorbaliklarina maruz kaldiklarindan kendi gercekliklerini yasayamiyorlar. bu yonden -1.

saf degisikligi konusuna gelince, mumkun degil. cinsel yonelim dogustan gelen bir ozellik. sen de eger tas gibi bir erkegi gordugunde kalbin daha hizli atiyorsa, escinsel olma ihtimalin var. atmiyorsa, yoktur. bosuna zaman harcama.
  • tomcruise  (24.03.18 22:46:29) 
Biseksüelim, 400 senedir sırf "yiyişek yavv" diyebilcek birine denk gelmedim. Sular durgun burada gelme abey.


  • dedi ayca  (24.03.18 22:53:12) 
söz konusu seks ve eğlence ise eşcinsellerin bu konuda çok daha hareketli bir yaşamının olduğu aşikar. ancak iş ciddi ve uzun ilişkilere gelince bence tam tersi, daha zor. herkes herkesi hemen harcayabiliyor. taraflardan birinin gözünün dışarı kayması pek uzun sürmüyor, vs.. tecrübeyle sabit.


  • pitjantjatjara  (24.03.18 22:58:58) 
İçine bir şey soktuğunda huzur bulacağını düşünüyorsan denemende fayda var.


  • Darkwing Duck  (25.03.18 00:20:45) 
huzuru kim kaybetmiş ki, sen bulasın?

cinsel yönelimle alakası yok ki bunun. bir tane mutlu eşcinsel bilmiyorum. ama onlarca hetero ve mutlu var. düz mantık: huzur heterolukta!
  • runagain  (25.03.18 04:45:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.