[]

Maaşınızı neye harcıyorsunuz

Yatırım yapma imkanınız varsa bunu nasıl değerlendiriyorsunuz. Yoksa yattığı gibi duruyor mu paranız?




 
Para durdukça değer kaybeder yatırım gerekli. Ev, arsa


  • clever  (24.03.18 19:08:14) 
çok kazanınca harcaması zor oluyo :)


  • purple rain  (24.03.18 19:15:56) 
Birikim yaptım hep, hiç savurgan değilim ama sevdiğim şeylere para da harcarım. Şimdi daha çok araba, seyahat, yemek, dil kursu ve sinema/rakı vs eğlence kısmına harcıyorum.


  • mor oje  (24.03.18 19:40:09) 
Yatırımı kendime yapıyorum. Yiyorum, içiyorum, geziyorum. Bol bol seyahate çıkıyorum, bol bol alışveriş yapıyorum. Ev arsa alacağım da nolacak? Şu dünyada kaç sene daha yaşayacağız ki paramızı taşınmaz mala gömelim? Ha ufak bir ev olursa iyi olur tabii, yaşlanınca rahat edilir ama o ev nasılsa olur. Miras, ikramiyeler vs. derken hallolur. Önemli olan şu hayatta keyifli bir şekilde yaşamak, geriye dönüp baktığında ne mutlu, ne dolu dolu bir hayat yaşamışım diyebilmektir bana göre. Gerçek yatırım budur.


  • i m cool with that  (24.03.18 21:56:21 ~ 22:03:56) 
sırayla altın-ev- döviz-borsa-vadeli mevduat ve kripto para şeklinde ilerledim.


  • turkuaz  (24.03.18 22:47:14) 
Yemege harciyorum.


  • stavro  (24.03.18 23:03:27) 
Mantalite olarak i m cool + 1. Ama bu aralar o kadar yoğun çalışıyorum ki parayı harcamaya vakit olmuyor bankaya yattığı gibi kalıyor


  • keep out  (25.03.18 10:04:39) 
@i am coll haklisin da vakit yetmiyor ki gezmeye


  • her gece aç  (27.03.18 21:27:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.