[]

Monster ekran sorunu

Sorun ekteki gibi. ekranın belli bir kısmında şerit oluşuyor ve ekranı oynattığım zaman düzelip bozuluyor.
çerçeveyi açtım, benim yapabileceğim bir şey midir bu? sorun neden oluyor olabilir.

Monster sadece kadıköy'de ve zaten benim şu an oraya gitmem mümkün değil.

resmim.net

 
görüntüyü panele aktaran kaploda sıkıntı var büyük ihtimalle güvenilir başka bir bilgisayarcı da yapar ama bence riks. garantisi yok mu? yoksa bile ara sor kargoyu karşılarlar mı falan diye bence çünkü güvenilir bilgisayarcı denen şeyi ben görmedim.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.03.18 18:35:34 ~ 18:35:48) 
alalı min. 2,5 yıl oldu. yurtdışındayım bu yüzden kargo işi de yatar gibi.

haklısın galiba. ekranı açtım ve kabloya dokundukça ekranda titremeler oluyor.
  • a man alone  (24.03.18 18:39:22) 
benzer sorunla karşılaştım, ekran pembeleşmesi yaşıyordum.

servis çözdü sorunu, ben ne denesem olmadı maalesef.

hatta resimden gördüğüm kadarıyla kasalarımız da aynı.
  • dilligaf  (24.03.18 19:23:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.