[]

Sevgilinin durduk yerde bana ilgi goster demesi

Ya zaten berabersin rutindesin yani mesela film izliyorsun veya yemek yapiyorsun durduk yerde 'bana ilgi goster' diyor. Hani genel bir yakinma falan degil o an icin isini gucunu birak benimle ilgilen diyor. Hani boyle karnim acikti pizza yiyeyim gibi. Bende isi gucu birakip opup kokluyorum falan filan iste ayrintiya girmeyeyim.

Ama bana bu istek cok garip geliyor. Yani cok garipsiyorum. Acaba cok mu ilgisizim falan diyecegim de o da degil yani.

Sorum daha cok kadinlara sizinde sevgilinizden boyle isteginiz oluyor mu? Bu is biraz garip degil mi? Yoksa ben sansli 10-15 tanesine mi denk geldim.

Eger bu dogal birsey ise bu boyle kasinti gibi birsey mi? Kasiyimde gecsin?

Anlayamiyorum soramiyorum da hatuna.

 
Psikolojik olarak yansıtma yapıyordur, ilgi duydugu bir adam görmüştür sizi onun yerine koymaya çalışıyordur. ondan alamadıgı ilgiyi sizden istiyordur.


  • binder dandet  (24.03.18 17:00:16 ~ 17:03:55) 
neresi garip bunun? öp, sarıl diyor işte. ben de derim. azcık ilgilensene benimle diye sırnaşırım. çok normal.

doğal bir şey. kaşıyın geçsin.
  • straight from the heart  (24.03.18 17:04:00) 
kedi gibi, oyle düşünün.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (24.03.18 17:41:28) 
Bence gayet normal


  • elorelia  (24.03.18 18:32:29) 
gayet normal.kadını öpecek, koklayacak ilgi göstereceksin.yoksa o kadın gider.asıl o zaman hiç anlamazsın.


  • naksidil  (24.03.18 18:44:20) 
bence istediğini açıkça söylemesi güzel. genelde insanlar olarak karşımızdakinin ne istediğimizi telepati yoluyla anlamasını bekleyip anlamayınca bozuluyoruz.


  • peki madem  (24.03.18 19:17:26 ~ 19:17:41) 
bence bunun açıkca söylenmesi hoş değil.
İlgi beklemek normal ama bunu söylemek kaba....

  • benaslindayohum  (24.03.18 19:45:43) 
Peki madem +3milyor7yüz50milyön

Abicim sevgi, ilgi istediğini açıkça söyleyen kadın bulmuşsun, daha ne istiyorsun??!!

İsteğin garipliğini tuhaflığını bırakacaksın, yengem mis gibi söylüyor işte sana, bu nasıl bi nimet biliyor musun sen? Her yıl üzbinlerce ilişki bu derdini erkeğe anlatmayan, "ıfff ı ınlısın nıyı ıhtıyıcım ıldığını" diyen yengeler sebebiyle bitiyor.

Hem ayrıca, doğal olarak insanın içinden sevmek gelen bir şeyin kendi kendine kendini sevdirmesi kadar güzel bişey var mı? Sokakta görüyorum kafası ısırmalık bi kedi, gel lan sevicem diyorum, yetmiyor peşinden koşuyorum; cıks sevdirmiyor. Mest oluyorum gelip sürtününce. O da senin sevgini istiyor işte, bundan daha karşılıklı nasıl güzel bir iletişim olabilir!

İnsan "beni sevsene" diyerek tüm gardını, duvarlarını indirmiş oluyor, demek ki sana bu kadar güveniyor, samimi buluyor. Düşünsene "ya uff dur şimdi" diyip ittirdiğini, nasıl üzülecek. Bunu yapmayacağına emin ki sana bunu açıkça söylüyor. Bundan daha içten bir hareket olabilir mi allasen!

Güzellik uykumdan uyandım ponçikliğim üstümde, hiç de mantık çerçevesinde bakacak halim yok bu duruma. Yok sebebi falan, sorgulanmaz bu işin sebebi; tatava yapma sev geç.
  • Bruce  (24.03.18 20:01:02) 
Benim böyle isteklerim olmuyor.
Kedi de değiliz neticede.
Sevilmek istiyorsan gidip sarılırsın. Karşilık göreceğin bir şey yaparsın. Durduğun yerde niye ayağina çağırıyorsun hemşerim?! Of güldüm. Baglayamadım yine sonunu (._.)
  • velvetmorning  (24.03.18 20:14:39) 
Garip.

Ben hiç böyle bir istekte bulunmadım. Gerçi belki böyle bir istekte bulunmama gerek kalmamış da olabilir. Ya sen çok ilgisizsin ya da sevgilin ilgi manyağı. Bilemedim hangisi.

Ayrıca @benaslındayohum +1 ilgi ihtiyacı normal ama “pfff hadi her şeyi bırak şimdi bana ilgi göster .s.s.s” demek normal değil. Çok eğreti ya hu. Ne o öyle ısmarlar gibi. Karşıdaki insanın içinden gelmesi gerekir, böyle ısmarlayarak olmaz ki bu işler.
  • i m cool with that  (24.03.18 20:27:09 ~ 20:28:56) 
Oluyor, her zaman oluyor.
Oyle durumda ya ben gidip atlarim ustune ya da "Ilgi istiyorum ben" derim ama ikisi ayni sey degil. Ben atliyorsam, kedi mincirir gibi minciklamak istiyorumdur ama ilgi gostermesini istiyorsam, o benimle ilgilenmiyor diye uzuluyorumdur. Bazen kriz anlari gelir, ayni kasinti gibi. "Amanin, amanin, asiri sevilmem ve sevmem lazim" diye; yine bu ikisinden birini yaparim. Yalniz kasintinin gelme nedeni de bir suredir az kasinmis ya da yetersiz kasinmis olmasi; kasimanin tadinin damaginda kalmasi ile ilgili.

  • aychovsky  (24.03.18 20:43:59) 
Demek ki durumlar karisik ben onu anladim


  • dedim dedim de kime dedim  (25.03.18 00:18:35) 
kedi gibi harika bir tespit olmuş.
ilgi göster azıcık ölür müsün. arada kaşı yani evet.

  • pinkpeony  (25.03.18 01:02:38) 
'Kaşıntı gibi bir şeyse kaşıyayım da geçsin' ne demek allah aşkına? Doğru düzgün konuşsana sevgilin hakkında. Sen ona yeteri kadar ilgi göstermiyorsun demek ki kadın da derdini ve talebini dile getiriyor. Bunu söyletmek mecburiyetinde bırakman hata.


  • fragile lady  (25.03.18 01:05:59) 
İlgililik veya ilgisizlikten bağımsız değerlendirmelisin bence. Ben de derim bunu, hadi sev beni derim sırnaşırım, o da öper sever ya da yanaklarıma ellerini götürürüm kedi gibi yanağımı, yüzümü sevsin diye, o da sever. Şey gibi düşünebilirsin; anlık aşk yükselmesi. Bazen için içine sığmaz sıkı sıkı sarılır, kocaman kocaman öpersin ya, onun gibi bir şey.

Gayet normal bir durum. Çok çok öpüp sev bence. İşin içinde aşk olunca bol temas iyi geliyor. :)
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (26.03.18 10:54:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.