[]

Elektronik sigara, vaporizer

Merhaba 10 yillik sigara kullanicisiyim. Keyifle icmeye devam ediyorum. Elektronik sigaraya gecmek istiyorum. Daha once bu içerisine sıvı konulan tipleri denedim, bir de icine kuru ot konulabilen türleri varmış.

1. nikotine bağımlılığımı sekteye ugratmayacak sekilde hangi tip olani almami oneririsiniz?
2. tasinabilir olanlarinin gun icinde kullanimi nasıl oluyor? yani 1 sigara esittir kac dolum?
3. yanımızda belli ki bir de tabaka tasimak gerek, bunca malzeme, alet soru cikariyor mu?
4. alirken dikkat etmemiz gerekenler?

Sorularim bu kadar. Cevaplayan herkese simdiden tesekkurler.

Unutmadan bir de

*50-60 dolar arasi butce,
*pili 18650 li-ion ve cikartilabilir,
*yine cikartilabilir, degistirilebilir tanki manki olan,
*kolay temizlenebilen

bir urun de onerebilir misiniz?

 
Pod cihazlara bak nikotin icin


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.03.18 06:03:36) 
aspire zelos + aspire nautilus aldım. 70/30 oranlı 6mg nikotinli aromasız nbase aldım. üç gündür sigara içmiyorum. ben sigarasız duramayan biriyim normalde.

günde bir paket sigara içiyordum. sabah doldursam akşama kadar ancak ya bitiyor ya bitmiyor.
  • alperz  (24.03.18 08:31:50) 
Likitli olanlardan çabuk vazgeçmeyin bence. Sek nbase veya kaliteli bir likit bulursanız sigaradan kurtulursunuz. Bir de sigarayı bırakma amacı olanlar için mtl içim tavsiye ediliyor o yüzden mtl almanız faydalı olabilir.


  • Fusha  (24.03.18 10:18:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.