[]

Workaway'le İsrail'e gidilir mi?

Sb.

Avrupaya gidemem euronun hali malum. Doğu Avrupa da çok ilgimi çekmiyor açıkçası. Geçen bir arkadaşım hindistana gitti çok memnun kaldı. Acaba diyorum ben de İsrail'e mi gitsem, baktım güzel işler de var.


 
israil mükemmel bir seçim olur. yüksek teknolojide pek çok dev ülke ile yarışır hale geldiler. kesinlikle gitmelisin. yakında tr ile ticaret hacmi daha da büyüyecek.

bizim hükümetimiz aptal olmasa hamas ı terörist ilan edip israilin yanında saf almalı. ha israil vs hamas ha türkiye vs pkk. aynı şey.
  • charlotte blanc  (24.03.18 00:59:31) 
israil pahalı bi ülke yanlız. ve de yabancılara - müslümanlara mükemmel davranacaklarını çok sanmamakla birlikte, sektörüne göre güzel fırsatlar da yakalayabilirsin. teknoloji yüksek ürünlerde iyiler cidden. ticaret falan da yapılır. orda kalma yaşama beklentin olmamalı pek bence


  • kveldulv  (24.03.18 01:20:32) 
Git bence. Kizlari cok guzel.


  • baldur2  (24.03.18 01:27:51) 
İsrail güzel ülke tavsiye ederim ama arkadaşlarında dediği gibi pahalı


  • mysql34  (24.03.18 02:49:06) 
@zannedersem tek eksiginiz bendim

Cinsel acligin afrikasinda yasadiginin farkinda misin?
  • baldur2  (24.03.18 04:50:10) 
vizyon ile alakası yok gerçekten kızları güzeldir ve gitmek için nedenler arasında gösterebilir. idf de görev yapan israil hatunları çok hoş gerçekten. burada white knightlık yapmasak bir yerimiz şişer.


  • charlotte blanc  (24.03.18 09:33:06) 
Burada namus bekcisi kesiliyolar, yurtidisina cikar cikmaz denemedikleri fantazi kalmiyor arkadaslarin


  • baldur2  (24.03.18 09:34:26) 
İsraillilerin Türklerle bir sıkıntısı yok, ben olsam giderim.


  • i was made for you  (24.03.18 10:32:03) 
Ne alaka namus bekciligiyle pardon? Zaten kizlar da sizi bekliyodu acmis kollarini. Kizlari guzel diyip agzinizda salyalarla girdiginiz bi ulkeye eliniz seyinizde geri donuyosunuz bunu herkes biliyor. Oncelikle karsi cinse olan tutumunuzu degistirin, eger cinsel acligin afrikasiysa yasadigin ulke, yapan nasil yapiyor? Once don bi salyalarini sil.


  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (24.03.18 13:37:07) 
Euro´nun hali malum denilerek Israil´e gidiliyorsa tekrar dusunmeniz gerek. Cunku Israil bircok Avrupa ülkesinden, mesela Almanya´dan, Fransa´dan pahali. Bunun disinda workaway icin nasil bir vize veriyorlar bilemiyorum. Gittiginiz gunu acikca belirtmek, kalacaginiz yeri de konsolosluga ve giristeki memura kanitlamak zorundasiniz.


  • buf-e kür  (24.03.18 14:40:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.