[]

Bu almanların hepsi birbirine benziyor- Dark dizisi 3.bölüm

spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler

Bölümün sonuna doğru karakterlerin eski ve şimdiki hallerini gösterdi ya; hah işte ben orada ulrich ve komiser abla dışında hiçbirini anlamadım. Kim kimmiş bu 3. bölümde ne oluyor, anlatabilecek var mı ?

3. bölüm de ne oluyor ? soru bu.

 
  • c1b2k3  (24.03.18 00:30:18) 
bunun icin netflix bir site acmisti. kim-nedir diye. essege anlatir gibi anlatiyolardi. ben ordan anlamistim:D


  • mayeskuel  (24.03.18 12:39:06) 
4. bölümün girişinde de benzer sahneyi gösterdiler anladım, spoiler geliyor;

şimdi o hannah(yani intihar eden adamın karısı) küçükken de ulrich(kaybolan 2.çocuğun babası)na aşıkmış, çocukken de bu adamı seviyor arzuluyor ama adam şimdiki okul müdür 1986 yılının sarışın uzun boylu kızını seviyor.

Sonra bu kaybolan 2. çocuk geçmişe 1986'ya gidiyor, hannahla bu çocuk karşılaşıp evlenecekler bence, bu zamanın oynaştığı dizilerde, senaristle milleti birbiri ile akraba yapmaya bayılıyor, kendilerince döngü kuruyorlar(senaryo yazanlara küçük bi' iq testi yapılması lazım bence, neyse)
yani, burada benim tahmin ettiğim döngü şöyle olacak; bu çocuk hannahla evlenecek ondan çocukları olacak, babası da hannah'la yattığı için baba oğul aslında aynı kadınla birlikte oluyorlar benzer yaşlarda. çocuk en sonunda intiharı da bu yüzden ediyor mektup da zaten bu yüzden belirli bir tarih ve saatten sonraya yazılmış. Yalnız benim anlamadığım mektup nasıl annesinde adam garaj gibi bir yerde intihar etti ve annesi neden adamın(kaybolan çocuğun aslında) karısını sevmiyor, annesi de mi böyle bir döngünün içinde ? bütün kasaba aslında 1-2 kişinin soyuyla mı oluşuyor ne oluyor o kısmı çıkaramadım.Ama hannah'ın en sonunda sevdiği adamın oğluna vereceğini düşünüyorum. bir de anlamadığım bir kısım daha var, bu polisin eşi olan adam o niye ara ara yalnız başına ağlıyor. Onun da bi' aksiyonu vardır inşallah bize boş sahne izletmiyorlardır.
bu tür dizilerde boş sahne koymalarından nefret ediyorum, lan zaten dizi akmıyor bir de hikayeden kopuk saçma sapan doğa moğa gösteriyorsunuz.

bir de şunu anlıyoruz, charlotte denilen kız büyünce polis olan kız oluyor, o zengin bir kadın var santralin başında ona hediye eden adam da günümüzdeki yaşlı adam. bir de eski kamyonu süren kişilerde polisin babası ve annesi galiba, çünkü resimlerini yanyana koyuyor.

Ayrıca o kasabanın da ben ayrıca poposuna tekme atayım, o nasıl bir havadır öyle hep kasvet hep kasvet, lan bi' gün de güneş açsın millet uçurtma uçursun albatros evinde american pie partisi düzenlesin, batının ahlaksızlığını görelim. Ama yok.

bir de gerçekçi bilmiyorum ama 86 yılında nükleer kullanmış adamlar hakikaten takdir ediyorum, biz 2019 da hala nükleer kullanalım diyoruz. adamlar sökeceklermiş. Ne tuhaf lan dünya.

edit: otomatik klavye kelimeleri düzenlemeye çalışıp bozmuş, anlam düşmeleri olmuş ama olur o kadar şimdi tek tek düzeltmeye çok üşendim çay içiyorum, siz de için.
  • mete kudur  (24.03.18 12:59:05 ~ 13:04:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.