[]

Anne-kız tatili ama nerde

Annemle en fazla 5 gece kalacak şekilde Avrupa'da bir yere gitmek istiyoruz. Hem müze gezmek hem de daha çok doğası güzel yerler görmek ilk amacımız. Alkol, gece hayatı vs. olmayacak. Benim aklıma İtalya geldi ilk ama ben daha önce gitmiştim birkaç şehrine. Daha güney taraflarına gitsek diye düşündüm ama oralar da çok pahalıya gelecek gibi sanki. İtalya dışında bir ülke de olabilir aslında ama ne yapsak bilemedim bir türlü.

Bir de tur olsun mu olmasın mı meselesi var. Ben bu tur olaylarını hiç sevmem aslında ama annemle gideceğimiz için tur daha iyi olur gibi geldi nedense. Ama turlara bakınca da bütün gezilip görülecek yerler için ekstra tur düzenleniyor. Tur ücretine sadece uçak bileti ve otelde konaklama dahilken tur almak da saçma geliyor.

Şimdi eldeki veriler bunlarken ne şekilde ve nereye gidilir sizce? Özellikle anne-babasıyla tatil yapıp memnun kalmış olanlar varsa tavsiye almak isterim. Önereceğiniz tur şirketi olur, "annemle gittik, çok beğendik" dediğiniz bir şehir olur... Her türlü öneriye açığım.

Son olarak annemin yeşil pasaportu var ama benimki bordo. Daha önce hiçbir ülkeden vize almadım. Bordoyu ilk defa kullanacağım. Daha rahat vize verme ihtimali olan ülkeler var mıdır yoksa özünde hepsinin yaklaşımı aynı mıdır bunu da çok merak ediyorum.

 
barcelona.

ya da viyana-salzburg birlesimi.
neden tura gerek olsun ki? kendi ilginize göre gideceginiz yerleri, otelinizin konumunu filan ayarlarsiniz.

ben anne babamla gittigim her yerden memnun kaldim, kabaca tum guney ve orta avrupa diyebilirim. onemli olan iki tarafin istegi, gezmekten alacagi zevk ayni olsun.

vize icin her ulke ayni ama cekya filan abuk subuk belgeler istiyormus, kaseli rezervasyon belgesi vs gibi.
  • kuehles blondes  (23.03.18 10:26:53) 
hollanda da olabilir. müze, gezilecek meydan vb çok var. ayrıca trenle rotterdam vb gibi başka şehirlere, köy değirmen turlarına ve kanal turlarına katılabilirsiniz.


  • eindaclub  (23.03.18 10:38:09) 
annemle 3 günlüğüne budapeşteye gitmiştik. gayet güzel geçmişti. fazla yürüyüp yorulmasın diye de hop on hop off bus bileti almıştık her yerini gezmiştik.


  • karjalainen  (23.03.18 13:05:43) 
Biz anne kız Paris'e gitmiştik, ikimiz de memnun kaldık. Özellikle müze gezmeyi seviyorsanız Paris diyorum. Çok fazla doğa görmedik tabii ama parkları tatmin etmişti:)


  • peggy  (23.03.18 15:54:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.