[]

PS4 almadan, 1 yıllık PSN plus üyeliği aldım

Şimdi bu soruyu içimi rahatlatmak için soruyorum.

Sınava çalışamam diye ps4 almadım, birkaç ay sonra alacağım.

Internet'ten psn profili açıp, indirime girmişken, 134 tl ye 1 yıllık psn plus aldım.

Amacım aylık verilen oyunları toplayıp, ps4 aldığımda büssürü oynamaya hazır oyunum olmuş olacak.

Sormak istediğim şimdi 4-5 ay sonra ps4'ü alıp, bu psn e-mail ile giriş yaptığımda bu bedava oyunları indirebileceğim değil mi? Sorun yok?

not: bu arada forumlarda insanların kredi kartı tanıtamadığını falan okumuştum. Garanti paracard ile sorunsuz aldım. Bilginize. Kredi kartı bile değil o, hatta bakiyede toplam 150 tl vardı, buna rağmen sorunsuz işe yaradı.

 
O oyunlari her ay kutuphanene eklemen gerek unutma. O muhabbet biraz degisik. Sony yillardir duzeltmedi, acayip bir sey


  • giovanne  (23.03.18 00:50:09) 
psn internet sayfasından her ay o oyunları 0tl karşılığı satın alma işlemi yapmanız lazım. zaten plus kısmına geçince direk o şekilde alabiliyorsunuz. size 0tl lik fatura geliyor. kütüphanenize o şekilde eklenmiş oluyor. sonra ps plus aboneliğiniz boyunca sizin oluyor. arada ps plus kesintiye uğrasa bile ps plus u tekrar satın aldığınızda oyunlara erişebiliyorsunuz diye okumuştum geçen gün ama denemedim %100 emin değilim.


  • tukenmez adam  (23.03.18 01:46:30 ~ 02:06:22) 
psn plus devam ettiği sürece geçerli olacak.


  • dafaisss  (23.03.18 02:36:03) 
@tukenmez adam evet misal 3 ay psn plus aboneliği kullanmadın o sürede daha önce edindiğin oyunları oynayamıyorsun ama tekrar psn plus aldıktan sonra kütüphanendeki daha önce psn plus ile edindiğin oyunları tekrar oynayabilirsin.
@denizaya daha önceki arkadaşlarda yazmış ama bende tekrar edeyim. her ay psn store web sitesine girip verilen hediye oyunları sepetine ekleyip alışveriş yap 0 tl tutacaktır. bu işlemi yapmazsan oyunlar kütüphanene eklenmez ve oynama şansın olmaz.

  • nuh gemisini kaciran soyu tukenmis canli  (01.04.18 18:01:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.