[]

elektrik süpürgesi önerisi

Tek başıma yaşıyorum, yer kaplamayan, fiyat performansı iyi bir elektrik süpürgesi arıyorum. Aslında dikey süpürgelerden istiyorum fakat onlar pek iyi degil gibi bir izlenim edindim araştırmalarıma göre. Philips'in falan 500 tlik evi içine çekebilecek emiş güçlü süpürgelerde gözüm yok, makul bişey arıyorum. Thank you.




 
Fantomun dikey bir süpürgesi var. Bayaa iyi.


  • sutlu nescafe  (22.03.18 01:17:05) 
Fantom maalesef dağılıyor hemen. Kablosu bile kopuyor bir zaman sonra sbjsbdjs. Bu bime gelen fakir marka şeyi bayağı övmüşlerdi burada. Onun dışında sözlükte arnica öven çok. ikisine bakabilirsin.


  • westblack  (22.03.18 01:23:22) 
bu hafta bim'e geliyor fantom:
www.bim.com.tr

bahsedilen dikey fantom ise evet upuzun olduğu için biraz basınç ile dağılabilir, toz torbasız iyidir, torba aramazsınız içini çöpe dökersiniz.
  • theconqueror  (22.03.18 02:01:51) 
hadi yaa cidden dağılıyor mu? :( süpürge bakayım bari.


  • sutlu nescafe  (22.03.18 02:24:23) 
urun.n11.com

299 tlye almıştım bence gayet iyi. ama şuan 375 olmuş. hortumu sağlam çekiş gücü iyi.

hortuma dikkat et uygun fiyatlı birşey alırsan.
  • mobydick  (22.03.18 03:36:32 ~ 03:38:18) 
Önceden fantom vardı 1600 watt gücünde. Dikey ve dört takerlekli idi. itince veya çekince gidiyordu bir şekilde.(istediğin yönde itince veya çekince gidiyordu. Hızlı süpürüyordum) Ama sağı solu dağıldı bende de. Borularının kıvrılan kısımları yırtılınca eşim Altus AL-650 M aldırttı bana. Zaten kendisi de baba evinde bu makinenin arçelik olanından kullanıyormuş. Aldık, kullanıyorum. Çekince geliyor ama geri gitmesi için ya önden arkaya iteklemek, veya kaldırıp taşımak gerekiyor. Bu detay belki çok önemsiz gelebilir ama zor oluyor bazen. Dar yerlere giriyorsun, dar alanlarda kendi etrafını süpürüyorsun, geri dönecekken elektrik süpürgesi arkanda kaldığı için onu geçmek zorundasın.
Altus AL-650 M süpürgeye gelince kağıt torbalı ve bir milyoncularda satılıyor toz torbası. Ayrıca da gücü ayar düğmesi ile arttırıp azaltıyorsun döndürmek suretiyle. Bu sayedede gürültü biraz az çıkıyor minumun çekiş gücünde. İyi temizlemeyebilir ama yine de çekiyor ekmek kırıntılarını filan.

  • ceyhan prensi adana  (22.03.18 19:51:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.