mondeo çünkü geniş ve rahat


  • yuto  (22.03.18 02:07:32) 
şahsi görüşlerimdir.
-sedan araç sevmediğim için (tarzım olmadığı için) 3'ü ve 4'ü direk geçiyorum.
-Seat leon bana hep sonradan görme arabası gibi gelmiştir, bence bir esprisi yok.o fiyata almazdım.
-5 yıla kalmaz normal vitesli araba kalmaz diye düşünüyorum.Eğer normal vites bir araç alacaksanız, performans içindir ve bu bir italyan olmalı.Dolayısıyla 6 da gitti.
-BMW ve WV arasında 3 yaş olmasına rağmen 1 serisi bir BMW'ye binmek bence golf'e binmekten kat be kat daha iyidir :)
  • pccopath  (22.03.18 02:25:08) 
Mondeo. D segmenti araçla C segmenti Hb araç kıyas kabul etmez.

İkinci el, parça zart zurt bilmem. Direkt kullanıcı deneyimi olarak yorumluyorum.
  • bos gezenin bos ustasi  (22.03.18 02:28:41) 
1.cisi için 1 serisi hiç bir zaman bmw olamadı. 170 beygir 1.6 çok deli yakar.
2.cisi golf ele ayağa düştü.
3.cüsü 1.5 160 beygir o kasaya için yeterli değil çok yakar. forda o kadar para verilmez.
4.cüsü 1.4 tsilere tüp takılmıyor. model yılı düşürüp daha iyi araçlar alınabilir.
5.cisi leon bineceğine golfe bin farkı yaşa.
6.cısı türkiye piyasası olmayan bir araç iç dizaynı çok kötü.

bu görüşler tamamen kendi görüşüm. bu altısı arasında kalsam bmw118i yi alırım.
ancak 100 bin sınırına yakın araç bakıyorsan. c180 2010 2014 kasalara bakabilirsin.
sıfır bakıcaksan volvo v40ta kampanya var 0ı 127bintl.
  • mikahakkinen  (22.03.18 10:20:34) 
Yukaridaki arkadasla polemige girmemek icin zor tutuyorum kendimi sfsdsfsdzxg. Leon disinda hepsini eser miktarda kullandim, octavia dizeldi sadece. Mondeo diger butun fordlar gibi biraz kutuk bir arac fakat bu nasil bir underrated f/p canavari oldugu gercegini degistirmiyor. Daha once luks segment arac kullandiniz mi bilmiyorum ama bu hissi biraz daha sert olmak uzere fordda yasarsiniz, garanti ediyorum.

Digerleri arasindan tercih yapmak gerekirse icim cayir cayir alfa diye bagirmasina ragmen ben golf tercih ederdim. Baslica sebep alfanin kasa cikali yanilmiyorsam 7-8 yil oldu. Ufak makyajlar yapildi fakat arac eskidi. Yine de performans, yol tutus, sportiflik anlaminda digerlerini ezer gecer ama dedigim gibi, yili yeni, kendi eski maalesef. Golf ise turkiyede her turlu piyasasi olan, tavsan boku gibi akmayan kokmayan bir arac, ne LA OFF HASTAYİM SANA ARABAM OFFFFFF MUCKMUCK diye jantlarini opersiniz, ne de "nerden aldim seni" dersiniz. Bunlarin disinda audi a3 tavsiye edebilirim, kia ceed ve mazda 3lere bir goz atmanizi rica ederim.
  • hailtothethief  (22.03.18 12:18:11) 
@hailtothethief polemiğe gerek yok kendi görüşüm. ben o fiyatlara ya c180 yada e92 bmw320i alırım. ışıkta bunların hepsiyle yanyana dururum. hepsine abilik yaparım. he dersen ki ben f/p istiyorum o zaman git fluence bin:)


  • mikahakkinen  (22.03.18 20:52:13 ~ 20:52:43) 
Üçüncüsü. Gözüm kapalı alırım.


  • [GODDARD]  (24.03.18 00:44:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.